survivor_finale_1

VIP SURVIVOR KOSTARIKA

Ava Karabatić odlučila da je pobednik Vlada Vuksanović

 

Pobednik prvog regionalnog VIP Survivor, nakon tromesečnih emisije je maneken Vlada Vuksanović !

Iako je snimanje na Kostariki završeno još pre nekoliko meseci, četvrti po redu Survivor VIP svoj vrhunac dostigao je večeras.

Prvo smo saznali glasove Velikog veća koje je glasalo ovako:

Milan je dobio pet glasova, Vlada takođe pet glasova, Nikola je dobio dva glas, dok Sebastijan nije dobio nijedan glas. Favorit publike je bila straleta iy Splita, Ava Karabatić, koja je ta koja je donela konačnu odluku o pobedniku Survivora Kostarika, a tp je Glas publike je bio presudan

Povezana vest:  Dodela Emmy nagrada 19. septembra na otvorenom u L. A.-u

Emisiju je otvorio popularni hrvatski pevač Toni Cetinski, a ubrzo nakon njega pobednik Prvog glasa Srbije, Davor Jovanović predstavio svoju novu pesmu koja nosi naziv Hipnoza.

Ovo spektakularno veče obeležili su i nastupi Nataše Bekvalac, kao i sjajna numera  Severine Vučković, Ane Bebić I Rikarda. Severina je za svoj prvi nastup uživo nakon nekoliko meseci odsustvovanja sa estradne scene odabrala upravo finale Survivora, a pre samog nastupa ova popularna pevačica dala je i prvi, ekskluzivni intervju koji će gledaoci imati priliku da vide u Exkluzivu u petak, 01.juna u 18.05 na Prvoj!

Povezana vest:  HBO ODNEO UKUPNO 43 PRESTIŽNE „EMI" NAGRADE, „Igra Prestola" se okitila sa 12, a „Oliv Kitridž" sa 8 zlatnih statua

Četvoricu finalista – Nikola Šoć, Milan Gromilić, Vlada VuksanovićSebastian Fleiss po poslednji put su bili u ulozi Velikog veća ali situacija je bilo nešto drugačija od regularnih epizoda. Naime, ostali takmičari su imali prilike da im po poslednji put postave pitanja, potpuno otvoreno, a I oni su tako odgovarali.

U 4. sezoni najekstremnijeg serijala, 18 poznatih lica iz regiona – Srbije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore provešće više od mesec dana pakla na divljim ostrvima Kostarike. U ovogodišnjoj “Survivor” avanturi, Andriji Miloševiću se pridružila i koleginica iz Hrvatske, voditeljka Marijana Batinić.

Povezana vest:  Nova serija na kanalu E! – Deca poznatih se sele na ranč u februaru i martu, nedeljom u 21.00