ps_fv_011912_pd_group_shot_inside-00836

THE PAULY D PROJECT – SPIN OFF SERIJE JERSEY SHORE

Iako teret slave nikad nije bio lak, sa pravim prijateljima uz sebe on može da bude veoma, veoma zanimljiv…

Znate ga kao deo otkačene družine koja je vladala obalama Jersey Shorea. Sada je došlo vreme da Paul “Pauly D” Delvecchio dobije zasluženi prostor samo za sebe!

U novoj polu-dokumentarnoj MTV-jevoj seriji The Pauly D Project, upoznaćete Paulyja u sasvim novom svetlu – dok od svetski poznatog cimera postaje svetski poznati DJ. Na tom putu pomoći će mu verni prijatelji iz rodnog grada Rhode Island, koji su bili uz njega i pre nego što je postao deo najgledanije MTV-jeve serije »Jersey Shore«. Ni ovog puta neće izostati zbijanje šala, šepurenje i prepoznatljiva frizura koja mu je postala zaštitni znak. Ali sada je mnogo veći ulog u pitanju i neće se sve vrteti oko lepih devojaka, lude zabave i dobre muzike.

Povezana vest:  Novi serijal "Prodaja iz skladišta: UK" na Discovery kanalu

San da postane uticajno ime u svetu muzike je konačno počeo da mu se ostvaruje – Pauly je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom rep ikone 50 Centa i pridružio se Britney Spears na njenoj »Femme Fatale« turneji, a sa tim su došla i svakodnevna snimanja, intervjui i medijska pojavljivanja. Ipak, iako teret slave nikad nije bio lak, sa pravim prijateljima uz sebe on može da bude veoma, veoma zanimljiv!

Povezana vest:  DVOR 2011, Nova pravila u Piletovoj prodavnici

Pratite avanture Paulyja D-ja i njegovih prijatelja od 17. juna, svake nedelje u 21:30! Samo na MTV kanalu i reprizno radnim danima u večernjim terminima.