farma_cetvrti_dan_1FARMA 2010, četvrti dan

Pala i prva “Prva svađa“

 

Jutro posle žurke počelo je grupnom jutarnjom gimnastikom. Ljubavni par Nemanja i Milena odlučuju da bojkotuju zajedničko vežbanje i ostaju u krevetu. Posle uspešnog razbuđivanja gazda Raka ubeđuje ukućane da srede kuću jer dolazi mentor Proka u inspekciju ali ostali farmeri ga ne shvataju ozbiljno.

Ipak muškarci odlaze u radionicu a žene u kuhinji pričaju kako je Dejan klonuo duhom i da nije više raspoložen kao prethodnih dana. Maca se nudi da im svima napravi doručak i žene ga zbog toga hvale. Kako je napolju lep i sunčan dan, prvi takav od kako su farmeri ušli farma_cetvrti_dan_2u kuću, svi su u dvorištu, odmaraju se, sunčaju i pričaju. U tom trenutku nailazi mentor Proka i gazda Raka naređuje svima da odmah ustanu i počnu nešto da rade, kako ne bi ispalo da se samo odmaraju. Farmeri se smeju, niko neće da posluša pa gazda još oštrije naređuje.

Povezana vest:  KOMPANIJA DISCOVERY NAJAVLJUJE NOVU SERIJU “ESKOBAROVI MILIONI”

Posle detaljne inspekcije Proka je vrlo zadovoljan i zbog toga će farmeri biti nagrađeni.

Nagrada su krave koje će morati da nauče da muzu i da se brinu o njima.

U toku Prokine posete Dejan ga pita da li se njegova žena zove Koka čime je iznervirao gazdu koji je već danima nezadovoljan njegovim ponašanjem. Zbog toga ulaze u raspravu koja prelazi u svađu. Marija i Firči govore Dejanu da je bezobrazan, da se ne ponaša normalno i da ih sve nervira a Maca ga upozorava da takvim ponašanjem jedan dan neće imati sa kime kafu da popije. farma_cetvrti_danJedini koji ga brani je Miloš koji kaže ostalima da se on tako namerno ponaša i da je to njegova taktika. Dejan na kraju počinje da se smeje i sve okreće na šalu. Ipak svi ostaju vidno iznervirani.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Najčudnije na svetu

VIŠE O OVOJ TEMI

FARMA 2010, Maci je rođendan!

FARMA 2010, Radno drugog dana na VIP farmi

FARMA 2010, Prvi dan na Farmi prošao radno