Bojan_Peric,_Ivan_Mihailovic_i_Radovan_Vujovic

Repriza serije – „Vojna akademija“ od petka, 9. novembra

U petak 9. novembra, u terminu od 20.05 časova na prvom programu Radio-televizije Srbije, počinje reprizno emitovanje 16 epizoda popularne domaće serije “Vojna akademija”. Serija će biti emitovana svakog radnog dana i subotom u terminu od 20.05h, dok će repriza biti radnim danima i suboto+m u 16 časova.

Zbog velike popularnosti koju je serija ostvarila, produkcijska kuća NIRA već je uveliko u pripremama za drugu sezonu serije “Vojna akademija” a nastavak snimanja planiran je za proleće naredne godine. Emitovanje novih epizoda na RTS-u, možemo da očekujemo već na jesen 2013-te godine, a u nastavku ćemo pratiti život i školovanje junaka na trećoj i četvrtoj godini studija.

Povezana vest:  TAKMIČENJE U SPREMANJU OTKAČENIH GRICKALICA U NOVOJ MTV SERIJI »SNACK-OFF«

Pisanje scenarija za novih 12 epizoda je pri kraju, a biće održani kastinzi za nove uloge u drugom ciklusu. Za režiju će i ovog puta biti zadužen Dejan Zečević a za scenario Gordan Mihić. Nastavak će biti produkciono još bogatiji pa će se osim na aerodromu, snimati i na još nekoliko atraktivnih lokacija.

Glavne uloge igraju Bojan Perić, Ivan Mihailović, Radovan Vujović,  Branko Janković,  Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Jelisaveta Orašanin, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Anja Stanić, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević, Jelena Jovičić, Branislav Lečić, Vojislav Brajović, Ivana Mihić, Olga Odanović, Milica Mihajlović, Jelica Sretenović, Predrag Smiljković, Dara Džokić, Feđa Stojanović, Mladen Nelević, Mira Banjac, Vlasta Velisavljević, Nina Grahovac, Goran Radaković, Nebojša Glogovac, Sonja Damnjanović, Tanja Pjevac, i drugi.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Ekstremne škrtice