two-half-men142

Zvezda „Dva i po muškarca“ otkrio Boga, kritikuje seriju
 
Glumac Angus T. Džons, zvezda serije „Dva i po muškarca“ pozvao je gledaoce da promene kanal rekavši da su njegova verska uverenja u sukobu sa ulogom opuštenog tinejdžera u popularnoj komediji SiBiEsa.
Kako prenose agencije, Džons (19), koji je devet godina igrao Džejka Harpera, sina Džon Krajerovog lika Alana, pozvao je fanove da prestanu da gledaju seriju i tako „pune glavu prljavštinom“.
Na snimku za kalifornijsku Hrišćansku crkvu Džons je rekao da je posle proučavanja Biblije shvatio da mu ne odgovara škakljivi humor, koji je glavna karakteristika jedne od najpopularnijih serija na američkoj televiziji.
„Ako gledate ‘Dva i po muškarca’ molim vas prestanite“, poručio je Džons.
„Ja glumim u ‘Dva i po muškarca’ i ne želim to više da radim. Ne želim da doprinosim neprijateljevom planu… Ne možete biti istinski bogobojažljiva osoba i biti u takvoj televizijskoj seriji. Ne odgovara mi da učim šta Biblija govori i budem u takvoj seriji“, rekao je on.
TV mreže Si-Bi-Es i „Vorner TV“ odbili su da komentarišu Džonsove izjave.
Džonsov lik u seriji nedavno je imao vezu sa glumicom Majli Sajrus.
Njegovi komentari mogli bi da izazovu nove probleme seriji koja je 2011. dobila novog glavnog lika, pošto je Čarli Šin otpušten zbog neprikladnog ponašanja i sukoba sa producentima.
Šinov lik – ženskaroš i neženja Čarli Harper – ubijen je i zamenio ga je Ešton Kučer u ulozi internet milijardera.
Komediju, koja je ušla u desetu sezonu, gleda oko 14 miliona Amerikanaca i emituje se u preko 20 zemalja širom sveta.
Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Opušteno na Farmi