KRALJ_PLAKANJEFARMA 2010

Stiglo je proleće..

Miloš se probudio u zoru i došao da naloži  šporet u kući. Pridružio mu se i Maca pa su u kuhinji cepali drva. Time su probudili Maju koja im je iznervirano objasnila da je suviše rano, da mora da spava i da je trebalo to da rade napolju. Gazdarica ih je sve probudila i požurivala da se spreme jer su im dolazili popovi da osveštaju kuću i svete vodicu povodom Uskrsa.

Maja je negodovala zbog sudova koji nisu osušeni a ostavljeni su u ormariću i zbog kuhinje koja nije sređena. Irena je uzela da pere sudove a Dejan joj je pomagao i brisao ih. Mirjana se pohvalila svojim prvim sirom koji joj je uspeo a i ostali ukućani su ga hvalili pa je gazdarica naručila  da samo za nju napravi sledeći put kad bude pravila. Maja je umesila hleb a Zorica krofne pa su svi izašli iz kuhinje da bi Milena počistila.

Povezana vest:  "Vonder Vumen" u novoj verziji TV serije

Gagi i Zorica su pričali o njegovom razvodu a ona ga ZORICA_I_PROKA_KROFNEje tešila i savetovala. Objasnila mu je kako je njen odnos sa mužem idiličan i da to može da se ostvari. Marija, Nemanja i Milena su na tremu pravili figurice za trampu i komentarisali Majino gazdovanje i to da previše pametuje. Lep je i sunčan dan i skoro svi su napolju a Gagi i Irena se sunčaju na klupici. Gagi pokušava da sazna da li Irena gaji simpatije prema njemu ali se ona ne izjašnjava, pa on odlazi na drugu klupu.

Povezana vest:  Nova serija „Dr. Di: Veterinar sa Aljaske" na Animal Planet kanalu

Popodne je došao Proka i doneo im živinu, kokoške, ćurke i patke a Gagi je prokomentarisao da za neke životinje ne zna ni kako se zovu.

Dejan izjavljuje kako je zaljubljen u Mirjanu i piše pesmu za nju. Ona ga ljubi u obraz, zahvaljuje mu i kaže da joj se pesma sviđa.

Milena i Nemanja se maze u krevetu, dok Ivan i Miloš u štali negoduju što njih dvoje  nikada ne muzu krave.

Povezana vest:  FARMA 2010., Farmu je napustila Marija Šerifović

Maja i Firči u dvorištu rade oko drva.

GAGI_JADANJEU kući Maca pere suđe, pošto je Zorica primetila da ceo dan ništa nije radio, a Irena mu pomaže.

Uveče su se ukućani igrali  pogađanja ličnosti, igru u kojoj jedan igrač napiše ime zagonetne ličnosti a drugi igrač ima zadatak da pogodi koja je on ličnost . Dejan je Zorici zadao Vesnu Zmijanac ali je ona to prokomentarisala kao neuspelu provokaciju. Gagi dugo vremena nije uspeo da pogodi svoju ličnost a posle je priznao da je malo i varao jer je u prozoru video ime ličnosti samo nije mogao da ga pročita naopačke.