ibrahimovicFARMA 2010

Irena napustila imanje u Lisovićima

Treća osoba koja napušta imanje u Lisovićima je Irena Ibrahimović.
Manekenka je nominovana zajedno sa Gagijem Funky G. Jedno za drugo imaju samo najlepše reči, a oboje su predosećali da će baš oni biti nominovani.
Kada su ekipe snimale intervju sa nominovanima prethodnog dana Gagi je rekao da zna de će Irena morati da napusti imanje, ali je pozvao publiku da glasa protvi njega jer je i on poželeo da krene kući.  
Gagija su u publici čekale ćerke Luna i Nina. Luna je rekla da je teže bilo gledati mamu Anabelu na malim ekranima u VB, a Nina je priznala da bi volela da tata izađe, a ako ne može, šapnula je Aleksandra da sredi da Gagi pobedi.
Po novim pravilima Farme, Gagi je mogao da bira da li će se sa Irenom okušatiu kvizu znanju ili u fizičkim obračunu, ali je kao pravi džentlmen odabrao da ipak odmere u znaju jer kako je reako siguran je da bi je pobedio u fizičkom duelu. 
Pošto su oboje želeli da napuste farmu, u kvizu znanja i Gagi i Irena su pokušavali da nameste da onaj drugi ima više štapića, a na kraju je rezultat bo nerešen 4:4, tako da je presudila publika.
Gagi je dobio 67,58 odsto, a Irena 32,42 odsto glasova putem SMS poruka.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Burna noć