milos_28.03_08FARMA 2010
Miloš već počeo da zavodi red kao pravi gazda

 

Nedelja je dan kada se čita pismo izbačenog farmera i određuje novi gazda

Irena je izabrala Miloša. Ukućane njen izbor nije iznenadio ali je tokom celog dana trajala tenzija i nagađanje koga će novi gazda da imenuje za sluge. Najviše razloga za brigu imali su Milena i Nemanja ali ni Zorica nije bila bezbrižna.

Dnevni zadatka farmera je da donesu iz šume humus neophodan za plastenik jer je baš on najbolji za biljke. Miloš je izabrao Ivana, Dejana i Sajka da mu pomažu u izvršavanju ovog zadatka.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Preslatki ljubimci

Mentor Proka je Milošu zadao i nedeljni zadatak a to je pravljenje tora za ovce i sađenje povrća u bašti a dao mu je i neke savete kako da najbolje sprovodi svoju dužnost gazde.

maja_milena_28.03_07Miloš je ukućanima saopštio da hoće da im prenese svoje znanje i da svako mora sve da radi oko održavanja kuće i životinja. Napravio im je raspored zaduženja na tabli u dnevnoj sobi što su farmeri zbunjeno prihvatili. Maca i Firči su konstatovali da na Farmi vlada virus gazdovanja i da čim neko postane gazda odmah uvod red, rad i disciplinu.

Povezana vest:  BER GRILS: MISIJA "PREŽIVLJAVANJE" od sutra na Discovery kanalu

Maja i Milena su ceo dan provele  zajedno u kuhinji ali nisu progovorile ni reč. Ćutke su završavale svoje poslove.

Marija je primetila da se ipak svi super slažu i da im treba neko malo da ih promrda.

Zorica, Gagi i Ivan su napravili pesmicu povodom novih zaduženja vezanih za mužu krava.

Prvi po rasporedu za mužu krava bile su Zorica i Marija. Miloš ih je detaljno uputio i njih dve su posle manjih muka uspele da donesu mleko u kuću.

marija_28.03_13Gagi je uveče bio neraspoložen pa se savetovao sa Marijom i Zoricom oko svog ostanka na Farmi.Žalio se da se ne pronalazi u kući, da nema s kim da priča i da je inače potpuno drugačiji. Zorica je pokušala da ga uteši, rekla mu je da dobro razmisli da se posle ne bi kajao.

Povezana vest:  Tinejdžeri, spremite kokice, stiže kanal AXN Spin!

Maca Firči i Mirjana su sačekali da svi legnu a onda su od Miloševog ozbiljog rasporeda zaduženja napravili smešni raspored pa su upisali da Zorica i Leon rade u jednoj smeni a Raka i Bubamara u drugoj.