Geordie Shore Group 1 Brown Curtain

GEORDIE SHORE: Ludovanje na britanski način

 

Najgledanija MTV-jeva serija svih vremena „Jersey Shore“ se završila. Posle šest sezona pumpanja pesnicom na vrelim plažama New Jersey-a, osam ukućana je napustilo vilu u kojoj su provodili uzbudljive dane.

Međutim, „Jersey Shore“ fenomen je zahvatio i druge zemlje. Groznica ludih zabava, izležavanja u solarijumu, zajedničkih večera i dimaničnog zajedničkog života u velikoj vili se preselila u Veliku Britaniju i glamurozni grad Newcastle odakle dolazi nova MTV hit serija „Geordie Shore“, koju premijerno možete da počnete da pratite od nedelje, 20. januara od 21:30 i reprizno sredom u istom terminu i četvrtkom od 21:00.

Osam cimera će provesti šest nedelja u prelepoj, luksuznoj kući sa odvojenim ljubavnim gnezdašcima za „specijalne goste“ i đakuzijem, a MTV-jeve kamere će ih pratiti dok tokom dana rade u marketinškoj agenciji i kad uveče krenu u akciju i lud provod na neko od najelitnijih mesta na Diamond Stripu. 

Povezana vest:  Mornar Popaj slavi 82 rođendan

Upoznaćete snagatora Jaya, partijanera koji svako veče izlazi u grad i hvali se kako u svakom trenutku ima neku devojku na raspolaganju, a društvo mu pravi drski tip Gaz koji obožava da se hvali i šepuri. Obojica su spremni za akciju s curama 24 sata dnevno – osim ako se to ne poklapa s njihovim redovnim seansama sunčanja, depiliranja i teretane!

U kući je i prekrasna dugonoga Vicky koja ima stalno mesto na A listi Geordieja. Vatrena Vicky je kraljica Newcastlea koja često upada u sukobe s lokalnom ekipom i poliva pićem svoje suparnice. Seksi diva Holly, sa svojim ogromnim veštačkim grudima, takođe se ne boji da uleti u svađu. Ona je jedina članica ekipe koja je u vezi, a kako će njen dečko Dan prihvatiti njene nove prijatelje i stalno partijanje tek ćete videti…

Povezana vest:  Premijera emisije “Mega aerodrom” na Discovery kanalu

Naivna, ali slatka Charlotte svoju vitku liniju održava konzerva-dijetom, što zapravo znači da jede samo hranu iz konzerve, koju može da podgreje. Charlotte nema sreće sa ljubavnim vezama, ali zato ima veoma visoke kriterijume jer nikada ne bi poljubila nekoga ko nema dobre trbušnjake. Lepi i zgodni samoproglašeni “spice boys” James i Greg najduže se od svih pripremaju za izlazak. Njih zanima kvalitet, a ne kvantitet i više su nego srećni da ugađaju damama ne bi li ih odvukli u krevet. James tvrdi da mu je najteži posao u toku danu sređivanje kose, dok je Gregu najvažnije da ostaviti utisak da ima love. 

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije "Scene iz braka" 13. septembra na HBO GO-u i HBO-u

Poslednja, ali svakako ne manje važna je „sitna ali dinamitna“ muškarača Sophie, koja je uvek ludo nakićena, pleše po stolovima i pokazuje svoje atribute u baru. 

Severoistok Engleske kakav još niste videli. Biće romansi i raskida, smeha i suza, ispada, drame i divljeg ponašanja. Biće ludo!

Pratite Geordie Shore  na MTV-ju ove zime.

Od nedelje, 20. januara, u 21:30 i reprizno sredom u istom treminu i četvrtkom od 21:00.