Geordie Street Crater PortraitLUDOVANJE NA VRELIM PLAŽAMA MEKSIKA

Sunce, more, sombrera i Geordie Shore ekipa… provod je zagarntovan!
Vreme je za Spring Break! MTV-jeva hit serija Geordie Shore se vraća sa trećom sezonom i bolja je nego ikad, jer preplanuli, mišićavi i nauljeni miljenici nacije Geordies menjaju obalu u novim neodoljivim epizodama. Najbolje od Newcastlea reći će adiós Diamond Stripu u Tynesideu i odleteće 5000 milja dalje u raskošni meksički raj za partijanere Cancun kako bi uživali u divljem prolećnom raspustu!
Tamo ih čeka luksuzna vila spremna za još pijanki, seksa, diva-ispada i neobuzdanih izlazaka, što će vas sigurno zalepiti za ekrane tokom emitovanja potpuno novih epizoda punih akcije na MTV-ju od nedelje, 19. maja od 21:30.
Ovi simpatični momci i devojke prežive barem dva mamurluka dnevno dok se prepuštaju čarima pomodnih kankunskih noćnih klubova, trendovskim zabavama na plaži i bazenima. Ali nije sve samo u suncu, moru i sombrerima, jer ekipa mora da zadrži posao kako bi mogla da platiti svoju zabavu, što će se možda pokazati kao nemoguća misija za neke od njih…
Geordies su možda promenili državu, ali to ih nije sprečilo da sa sobom ponesu stari prtljag. Nakon njihove burne romanse tokom poslednje dve sezone, drama između Gaza i Charlotte i dalje traje. Da li će momci biti jednako uspešni u muvanju devojaka u inostranstvu kao što su bili na domaćem terenu? Da li će sramežljivi James, koji se u prošloj sezoni od dečaka pretvorio u muškarca, i dalje biti slab na Holly ili će svoje novootkrivene veštine primeniti na meksičkim seksi senjoritama? I hoće li prosidba godine ići po planu, a italijanski pastuv Ricci napraviti poštenu ženu od divlje Vicky? Sve to ćete otkriti u trećoj sezoni serije Geordie Shore: Haos u Cancunu, koja kreće u nedelju, 19. maja, u 21:30 samo na MTV-ju, po dve vezane epizode.

Povezana vest:  Srpski Top Model by Ivana Stanković Epizoda 8, Eliminisana NERA PAŠTOR