Avon lakovi sa efektom gela slika 4Avon predstavlja nove modne trendove lakova za nokte

Dugo očekivani sunčani dani su prava prilika da tamne boje odložimo sa strane i da mesto ustupimo egzotičnim i pastelnim nijansama. Došlo je vreme da se prepustimo suncu i uskočimo u prolećnu igru bojama. Perfektno nalakirani nokti su imperativ svih modernih dama i devojka koje brinu o svom izgledu i prate aktuelne modne trendove. Lakovi za nokte već dugo zauzimaju važno mesto na listi modnih dodataka i na savršen način upotpunjuju svaku odevnu kombinaciju.

Povezana vest:  Wizz Air uvodi vakcinaciju protiv covida-19 za posadu

Avon lakovi sa efektom gela slika 1Ovog leta Avon je pripremio pravo carstvo boja i efekata kojima nećeš odoleti. Nova Avon Gel Finish linija lakova za nokte pruža neverovatni gel efekat posle samo jednog nanošenja. Nova linija sa inovativnom četkicom omogućava ujednačeno i precizno nanošenje laka za samo nekoliko sekundi. Poznato je da većina žena usled nedostatka vremena, u brzini, preskače osnovna pravila lakiranja, zbog čega neretko izostane željeni rezultat. Konačno uz pomoć Avon lakova sa gel efektom u jednom potezu nokti dobijaju sve što im je potrebno. Revolucionarni tri u jedan Avon lak sa efektom gela pruža bazu za zaštitu koja nokte čini glatkim, izuzetnu boju i na kraju nadlak koji noktima pruža dodatnu jačinu i intenzivan sjaj. Sheer love za romantične večeri, Sterling za lude noćne provode ili Orange Crush nijansa ovog leta su prava inspiracija za sve one koje svoj stil žele da obogate nesvakidašnjom kombinacijom boja.
Avon te poziva na Grazia shopping night, koji će se održati u petak 09. maja u Delta City shopping centru. Na Avon pultu imaćeš priliku da posetiš oazu novih trendova i među prvima isporbaš nove Avon lakove sa gel efektom. Letnje igre počinju, oslobodi svoju maštovitost i prepusti se čarima lakiranja. Budi primećena!

Povezana vest:  Oženio se Orlando Blum