LePetitMarseillaisLe Petit Marseillais – kozmetika inspirisana čarobnom Provansom

Poznata kolekcija kozmetičkih proizvoda Le Petit MARSEILLAIS koja ljubitelje opojnih i zavodljivih mirisa vodi pravo u jedinstvenost i čarobnost francuske pokrajine Provanse od sada je dostupna i u Srbiji. Le Petit MARSEILLAIS kozmetika inspirisana je autentičnošću, jednostavnošću i tradicijom jugoistočne Francuske, čiju posebnost i lagodnost uživanja u životu dočarava kroz bogatstvo mirisa poput lavande, ruzmarina, bademovog ulja, kamilice, maslina i začinskog bilja
Le Petit MARSEILLAIS jedan je od najuspješnijih francuskih brendova, a domaće tržište oplemeniće širokim portfolijem proizvoda za njegu tela i kose. Kroz svoju dugačku i bogatu istoriju u Francuskoj se pozicionirao kao tržišni lider u kategoriji proizvoda za njegu tela. Korisniku pruža jedinstvenu kombinaciju premium brenda po izuzetno povoljnoj ceni te prirodnosti i autentičnosti pokrajine Provanse. Osim Francuske, Le Petit MARSEILLAIS prošlih je godina lansiran i u Grčkoj, Španiji, Rusiji i Poljskoj, gde je postigao izuzetan uspeh kada je reč o prodaji.
Magičnost Le Petit MARSEILLAIS sapuna, šampona, gelova za tuširanje i krema za telo počiva na tradicionalnom francuskom ‘know-how’ receptu pomnog odabira sastojaka i namirnica kada je reč o nezi tela i duše, a u ovom slučaju pedantnosti u kvaliteti i dugovečnosti proizvoda pridružena je vrednost i inspiracija autentičnom kulturom, prirodom, mirisima i atmosferom Provanse, uz dašak Mediterana s kojim ova pokrajina graniči.
Le Petit MARSEILLAIS proizvodi dostupni su u svim boljim radnjama širom Srbije.

Povezana vest:  MOJA KRAVICA DANI BUREKA UKUS OKO KOGA SE NIŠLIJE SLAŽU