marko nikolic kzn

Nikolić: Atraktivno i efikasno, pristup izvanredan

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da pristup njegovih fudbalera u večerašnjoj pobedi nad Voždovcem treba da se ponovi i u poslednja dva prvenstvena kola. 
-Veoma važna utakmica na psihološkom planu. Učinili smo sve da susret protekne u našoj dominaciji, želeli smo da bude i atraktivno i efikasno, i to smo ostvarili. Pristup je bio izvanredan i tako treba da bude do kraja prvenstva – rekao je Nikolić novinarima. 
Partizan je kao domaćin savladao Voždovac sa 5:0, u utakmici 28. kola Super lige Srbije. Crno-beli su i dalje daleko od titule, pošto je Crvenoj zvezdi potreba jedna pobeda u poslednje dve utakmice da prekine šestogodišnju dominaciju Partizana. 
-Partizan nije ni dalje ni bliže, to je tako kako jeste. To je jedan niz kojem je teško parirati, ali eto, pobedili smo u derbiju I ubedljivo u poslednje dve utakmice i tako našli neko svoje zadovoljstvo i svoj mir – kazao je Nikolić. 
Prema Nikolićevim rečima, napadači Partizana su veoma efikasni i to ga raduje. 
-Ovo je druga utakmica za redom da postižemo pet golova, treća u ovoj polusezoni. Naravno da sam zadovoljan zbog toga – naveo je trener crno-belih. 
On je dodao da Partizan želi pobede i u poslednja dva kola. 
-Spremamo se za Spartak i Čukarički, sa željom da vežemo još dve pobede i prvenstvo privedemo kraju onako kako to radi jedan ozbiljan klub – rekao je Nikolić. 
Trener Voždovca Zoran Milinković rekao je nema utisaka posle ubedljivog poraza. 
-Nemam nikakvih utisaka posle utakmice, sve čestitke Partizanu, a što se nas tiče, gotovo da nismo postojali na terenu, što nam svakako nije bilo u planu. Činjenica je da smo jedna ekipa kod kuće, a druga na strani. Partizan je dominirao, bio bolji i rezultat sve govori – rekao je Milinković. 
Partizan će se do kraja prvenstva sastati sa Spartakom I Čukaričkim, dok će Voždovac igrati protiv Rada i Slobode. 

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati osmog kola Premijer lige i tabela