terranova bigTERRANOVA – new concept store i u Novom Sadu, pokloni za prvih 500 kupaca

Koncept novog iskustva kupovine u Terranovi, u Srbiju je stigao nakon što je uspešno lansiran u Italiji, globalnom centru modne industrije. Nakon Beograda, u BIG Shopping Centru, u Novom Sadu, otvara se New Concept Terranova Store, asortimanom i ambijentom inspirisan senzibilitetom i stilom mlađe urbane populacije, koja prati najaktuelnije modne trendove, ali i zahteva pristupačne cene.
U poslednjih nekoliko godina takozvani „low cost“ brendovi doneli su revoluciju na modnom tržištu. Terranova je lider u tom sektoru, s idealnim odnosom kvaliteta i cena.
Urban style (gradski stil) brenda Terranova odlikuje se jednostavnom, uvek novom i cool ponudom, ali i prepoznatljivim izgledom i atmosferom maloprodajnih objekata.
Terranova kolekcija za sezonu proleće/leto 2014. bazira se na tri ključna kvaliteta:
easy to wear –jednostavan, pročišćen stil
easy to live – osećaja slobode i neformalnosti kojim odiše svakiTerranova komad
easy to buy –pristupačnost cena

Povezana vest:  HUMANITARNI FOND NOVAK -- ČAROBNI PAKETIĆI, ČAROBNOJ DECI

Teranova je jedna od najvažnijih urbanih robnih marki za mlade, s ponudom moderne odeće po niskoj ceni i razvijenom maloprodajnom mrežom u više od 35 zemalja širom sveta.
U novom ambijentu urbanog stila, što je i modni imperativ brenda Terranova, kupci mogu doći do kompletnog stajlinga po najpovoljnijim cenama, uz stalne akcijske ponude. Najnoviji svetski trendovi pretočeni su u linije za mlade: Spring park, Urban street i Urban Grunge Tu je i kolekcija proleće/leto 2014. za najmlađe – Terranva Kids, kao i značajno proširena ponuda moderno dizajniranog jeansa po najpovoljnijim cenama.

Povezana vest:  REVIJA „WEST 65 PRESENTS - PAL ZILERI” 10.SEPTEMBRA U „BELEXPO” CENTRU

Povodom otvaranja nove prodavnice u BIG Shopping Centru, 15.05.2014.(četvrtak) od 12:00h Terranova nagrađuje prvih 500 kupaca poklon farmerkama.