Babity rabittyHumanitarni „Katapult“ u Delta Cityju

Najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe – „Katapult“, biće održan, po 38. put, u atrijumu Delta Cityja, od 27. do 29. maja. Majski „Katapult“ imaće humanitarni karakter, a sva prikupljena sredstva biće uplaćena na namernski račun Vlade Republike Srbije, za pomoć ugroženim osobama u poplavljenim područjima.
Posetioci će imati priliku da doniraju novac u kutije koje će biti postavljene na festivalu, u saradnji sa nevladinom organizacijom „Srbija u pokretu“. Takođe, izlagači će donirati u humanitarne svrhe i deo od prodaje, dok će organizatori priložiti deo novca od kotizacija izlagača.
Izlagači ,,Katapulta“ su posebni po tome što je svaki komad unikat, dizajn je originalan, a kvalitet prioritet. „Jazz Steamunk“, kolekcije nakita „Biber“ i „Mini zucchini“, kao i dizajnerke Miljana Bulović i Slobodanka Babić, sa svojim najnovijim kolekcijama – predstavljaju samo deo ponude ovomesečnog „Katapulta“.
Posetioci Delta Cityja imaće priliku pogledaju i kupe izložene unikatne predmete, kao i da doniraju novac u humanitarne svrhe, tokom sva tri dana trajanja festivala, od 10 do 22 sata.

Povezana vest:  Kompanija Galenika pokreće platformu za prevenciju bolesti i očuvanje zdravlja mladih