NIVEA menNIVEA nagrađuje: Prihvati izazov i osvoji putovanje na utakmicu Lige šampiona

Nedavno završeno uzbudljivo finale Lige šampiona najavljuje još neizvesniju narednu fudbalsku sezonu i upravo zbog toga NIVEA MEN organizuje nagradni konkurs koji omogućava najspretnijem takmičaru odlazak na utakmicu Lige Šampiona u sezoni 2014/2015. Zadrži koncentraciju, nauči sve fudbalske trikove i pokaži šta sve umeš sa loptom. Poseti www.niveamen.rs
Glavna nagrada je put na utakmicu Lige šampiona za pobednika nagradnog takmičenja i njegovu ekipu u sezoni 2014/2015
Nedeljne nagrade su Brazuca, oficijalna lopta svetskog prvenstva u Brazilu, NIVEA MEN sportska torba i paket NIVEA MEN Sensitive proizvoda.
Nagradni konkurs traje od 01.06. do 31.07, a za učešče u nagradnom konkursu je potrebno priložiti fiskalne račune kao dokaz o kupovini NIVEA MEN Sensitive proizvoda u iznosu od najmanje 900 dinara.
Zato, NIVEA MEN poručuje: budite spremni za akciju jer pravi muškarci uvek prihvataju izazove i dorasli su velikim avanturama kada uz sebe imaju NIVEA MEN Sensitive proizvode. Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari nezaboravne trenutke sa ekipom na fudbalu i uzbudljive noćne izlaske. Izvedi na teren svoju najbolju odbranu i pobedi iritacije nakon brijanja.
Igra može da počne – IGRAJ & OSVOJI!

Povezana vest:  Ovacije i aplauzi za akciju “Minut do 12”