Proslava sedmog rođendana sa sportistima i potrošačima

merkator_rodjendan (2)Mercator Centar Beograd obeležio je danas, 5. decembra svoj sedmi rođendan. Tokom 2009. godine, Mercator Centar Beograd je zabeležio preko 6 miliona poseta, a među najprodavanijim artiklima, pored proizvoda sa akcijske ponude, bili su voda od 1,5l u količini od 1 milion prodatih boca, šećer kristal od 1 kg sa 113.000 prodatih pakovanja, 124.000 flaša ulja. U ovoj godini, Mercator-S je realizovao niz društveno odgovornih akcija, od ekoloških do humanitarnih, i kontinuirano prilagođavao ponudu potrebama potrošača sa ciljem održavanja i pridobijanja poverenja kupaca. 
Olimpijski komitet Srbije i Kompanija Merkator-S, u oktobru 2009. produžili su saradnju potpisivanjem novog sponzorskog ugovora, kojim je Merkator postao zlatni sponzor OKS na projektu „Zajedno za London 2012“.
merkator_rodjendan (3)Sedmi rođendan, Mercator Centar je tradicionalno proslavio sa svojim vernim potrošačima koji su tokom celog dana mogli da uživaju zabavnom programu, kao i brojnim povoljnosti pri kupovini, mnogobrojnim poklonima i iznenađenjima. Posetioci su oko 15 časova imali priliku da se takmiče u pikadu u društvu poznatih srpskih sportista kao što su atletičari Mila Andrić, Luka Rujević, plivači Čaba Silađi, Ivan Lenđer, kao i kajakaši Marko Tomičević, Olivera Moldovan i Nikolina Moldovan. Gost na proslavi sedmog rođendana Mercator Centra bila i je autorka emisije TV B92 „POPodne“, Luna Lu.

merkator_rodjendan
Povezana vest:  SEE Automotive konferencija Connect&Supply u Novom Sadu