NDF Obrenovac Knauf-7361

KOMPANIJA KNAUF URUČILA DONACIJU NOVAK ĐOKOVIĆ FONDACIJI

Kompanija Knauf danas je uručila Novak Đoković Fondaciji izolacione materijale u vrednosti od milion dinara, koji će biti iskorišćeni za radove na obnovi i rekonstrukciji vrtića Veseljko, najvećeg predškolskog objekta u Obrenovcu.
Generalni direktor Knauf Insulation-a za zemlje Balkana, Kipra i Malte Tihomir Civkarovski prilikom uručenja doniranog izolacionog materijala izjavio je da je prirodno da se svima javi želja za pomoć ugroženima kada se dogode velike nesreće, kao što je ova koja je zadesila Obrenovac i Srbiju u maju mesecu ove godine.
„Iskreno nam je žao što su stanovnici Obrenovca, a među njima i mnogo dece, morali da prežive takvo iskustvo. Sa druge strane nam je drago što smo u mogućnosti da svojim izolacionim materijalima pomognemo obnovu upravo jednog vrtića i na taj način omogućimo najmlađima da svoje vreme provode u kvalitetno renoviranom i zdravom prostoru za igru i učenje“, izjavio je Civkaroski.
Prodžekt menadžer Novak Đoković Fondacije Gorana Džudža Jakovljević zahvalila se u ime celog tima kompaniji Knauf na pomoći i naglasila da Fondacija čini sve što je u njenoj moći da što pre završi objekat Veseljko u Obrenovcu u čijem je sastavu i centralna kuhinja, kako bi se deca vratila u vrtiće i nastavila da uče i igraju se sa svojim drugarima.
„Za obnovu, rekonstrukciju i opremanje vrtića Veseljko namenili smo više od pola miliona eura, vodeći računa da svi radovi, kao i materijali budu vrhunskog kvaliteta. Zbog toga nam je neizmerno važna donacija kompanije Knauf koja je obezbedila materijale za izolaciju podova i pregradnih zidova u vrtiću Veseljko. Ja se iskreno još jednom zahvaljujem na tome“, naglasila je Džudža Jakovljević prilikom primopredaje izolacionog materijala
Kompanija Knauf donirala je 1.500m2 kamene vune namenjene podnoj izolaciji i pripadajuće rubne trake, neizostavni deo izolacije za pod (94 paketa), zatim 250m2 kamene mineralne vune za pregradne zidove i pripadajuće folije u sastavu ovog sistema. Knauf vuna obezbeđuje termičku, zvučnu i protivprožarnu izolaciju.
Ova donacija se realizuje u sastavu KIND (Knauf Insulation in Natural Disasters) kampanje, gde su Knauf filijale iz celog sveta donirale pomoć u novcu Crvenom krstu, a materijal se donira vrtićima.

Povezana vest:  GUARANA FOAM FEST 2013, Gordana Radić isprskala Beograđane