hugh_hefnerNovi Plejboj sa 3D naočarima i 3D duplericom

 

Hju Hefner (Hugh Hefner), osnivač Plejboja odlučio je da iskoristi popularnost 3D hitova „Avatar“ i „Kako da dresirate svog zmaja“, pa će se junsko izdanje njegovog magazina prodavati zajedno sa 3D naočarima.

Čitaoci Plejboja, koji će u petak kupiti novi broj, mogu samo da zamisle kako je to kad gola žena iskoči sa duplerice, a u tome će im pomoći igračka koju su do sada koristili klinci kako bi izbegli nalete zmajeva i visokih plavih vanzemaljaca iz filmova.

Povezana vest:  Kreće muzički šou „Stars“

Na duplerici je, na prvi pogled, vrlo zamućena slika Houp Dvoračik (Hope Dworaczyk), „Plejbojeve devojke godine“ (Playmate of the Year).

-A šta bi ljudi najviše voleli da vide u 3D? – pita se Hefner i odmah odgovara: „Verovatno golu ženu“.

Hefner i ne krije želju da iskoristi popularnost „Avatara“ i „Kako da dresirate svog zmaja“, iako isto tako ne krije da mu nije najjasnije oko čega je sva ta pomama.

-Nisam vam ja veliki entuzijasta za 3D – rekao je Hefner agenciji AP preko telefona i dodao: – Ostavljam stvaran život da odem u bioskop, i 2D je za mene sasvim okej.

Povezana vest:  Vreli ritmovi salse na Sava Promenadi

Plejboj nastoji da poboljša prodaju, koja je od 3,5 miliona primeraka u 2006. godini spala na 1,5 miliona u ovoj godini. Tako je na primer pre nekoliko meseci na naslovnoj strani, ali i na duplerici ovog magazina osvanula – animirana Mardž Simpson iz „Simpsonovih“.

Urednik Plejboja Džimi Dželinek (Jimmy Jellinek) izrazio je nadu da će 3D lepotica na duplerici podsetiti ljude da uprkos svim čarima Interneta nema ničeg boljeg od držanja magazina u rukama.

Povezana vest:  Ovacije i aplauzi za akciju “Minut do 12”

-Narod hoće stvari koje traju i imaju značenje – rekao je Dželinek.

Hefneru ovakva misao nije pala na pamet, ali kad mu je već pomenuta, navodi agencija AP, kazao je sledeće: -Ova slika (duplerica) primer je razlikovanja knjiga i magazina od slika na kompjuteru. Magazine i knjige možeš držati u rukama, čuvati ih i, kao što je tata uobičavao da radi, sakriti ih pod madrac.