Toleriane-Teint-Beauty-boxpuderiLa Roche-Posay Toleriane Teint puderi za bolji život osetljive kože

Osetljivu kožu karakteriše nadraživanje na najmanji dodir, kao i crvenilo koje je često trajno prisutno. Puder za ovaj tip kože mora biti nežan, ali mora i dovoljno efikasno da prekriva nepravilnosti. Toleriane Teint puderi oblikovani su prema specifičnim zahtevima osetljive kože: strog izbor sastojaka, bez parabena, bez parfema, testirani pod dermatološkim nadzorom, hipoalergeni i nekomedogeni, sa termalnom vodom La Roche-Posay koja umiruje i obnavlja osetljivu kožu lica. Linija Toleriane Teint sastoji se od dekorativnih pudera za umereno prekrivanje i Toleriane Teint korektivnih pudera za potpuno prekrivanje osetljive kože lica.
Nanošenje šminke na osetljivu kožu često je otežano – neodgovarajući puder ne prilagođava se uvek površini lica. Tokom dana može se pojaviti osećaj neprijatnosti i zatezanja. Slojevi pudera popunjavaju neravnine na licu (bore, borice, suve površine, nepravilnosti) i rezultat je neujednačen izgled. Kako bi suvu i osetljivu kožu mogli ulepšati odgovarajućim puderom, neophodno je koristiti proizvode koji pružaju osećaj prijatnosti i hidriraju kožu. Isto tako preporučljivo je odabrati hipoalergenu formulu kako bi se smanjio rizik od nadraživanja i alergija za osetljive tipove epidermisa. La Roche-Posay je stvorio liniju pudera Toleriane Teint za besprekoran ten koji vidljivo kontrolišu reakcije osetljive kože.

Povezana vest:  UNICEF poziva roditelje iz Beograda na događaj - Saveti stručnjaka za pozitivno roditeljstvo FromIvanka Rendulic [email protected] DateToday 12:32

TOLERIANE TEINT PUDERI ZA UMERENO PREKRIVANJE OSETLJIVE KOŽE

TOLERIANE TEINT MATIRAJUĆI PUDER PENASTE TEKSTURE je matirajući puder za osetljivu mešovitu i masnu kožu koji pruža ravnomeran i matiran ten, kao i dugotrajan osećaj lakoće. Proizvod kontroliše postojanost i kvalitet šminke tokom celog dana i omogućuje ujednačen, izgledom prirodan i osvežen ten. Lagana penasta tekstura obogaćena upijajućim aktivnim sastojcima (perliti) kontroliše znojenje, pa je koža matirana baršunastim završnim slojem. TOLERIANE TEINT HIDRATANTNI PUDER VODENO-KREMASTE TEKSTURE je hidratantni puder za normalnu i suvu osetljivu kožu koji pruža ujednačen i satenski ten i prirodno sjajan izgled bez šminkanja. Proizvod omogućuje dugotrajan osećaj prijatnosti dok sveža tekstura bogata vodom i hijaluronskom kiselinom pruža dugotrajnu hidrataciju.

Povezana vest:  Tetra Pak otvara novi magacin za gotove proizvode u Gornjem Milanovcu

TOLERIANE TEINT KOREKTIVNI PUDERI ZA PREKRIVANJE OSETLJIVE KOŽE

TOLERIANE TEINT MINERAL kompaktni korektivni puder u kamenu prekriva nepravilnosti kože i matira bez začepljivanja pora. Mineralni prah poput pudera prekriva lice i ispravlja nepravilnosti normalne i mešovite osetljive kože. TOLERIANE TEINT tečni korektivni puder prekriva manje nepravilnosti bez tragova i daje matiran i prirodan izgled kože. Nemasna emulzija obogaćena termalnom vodom bez efekta maske savršeno ujednačava izgled zahvaljujući visokoj moći prekrivanja.

LA ROCHE-POSAY VAM POKLANJA TOLERIANE TEINT BEAUTY BOX

Rutina čišćenja i nege osetljive kože lica neophodni su za održavanje zdrave i lepe kože. Ne možete savršeno naneti puder ako nemate temeljno očišćeno lice. Nečistoća nakupljena tokom dana onemogućava disanje kože i trajnost pudera. Takođe, uspešno nanošenje pudera počinje dobrom pripremom kože ─ kožu treba hidrirati jer sa takvom podlogom puder na licu izgleda još ujednačenije i blistavije, a koža je očuvana i zdrava. U decembru 2014. godine uz kupovinu jednog od Toleriane Teint pudera La Roche-Posay Vam poklanja paket koji sadrži Toleriane Dermo Nettoyant 50ml (mleko za čišćenje i skidanje šminke) i 7 uzoraka dnevne nege za celu nedelju.

Povezana vest:  4 prirodna zaslađivača koji su dobri za vaše zdravlje

Izaberite jednu od 3 poklona paketa koji sadrži negu za Vaš tip osetljive kože: Redermic R nega protiv starenja za osetljivu kožu lica, Nutritic Intense Riche hranljiva nega za suvu kožu lica i Toleriane Ultra intenzivna umirujuća nega za veoma netolerantnu kožu. Promocija je dostupna u odabranim La Roche-Posay partner apotekama i traje do isteka zaliha.

Toleriane Teint hidratantni puder vodenasto-kremaste teksture: 2,257.20 RSD*
Toleriane Teint matirajući puder penaste teksture: 2,257.20 RSD*
Toleriane Teint mineralni puder: 2,171.70 RSD*
Toleriane Teint tečni puder: 2,132.37 RSD*
* Neobavezujuća preporučena cena (Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)