XMAS--LAZABLISTAJTE I VI UZ VICHY

Šta je ustvari idealna koža? Idealna koža je individualni potencijal naše kože da uz odgovarajuću negu dugoročno preoblikuje kvalitet i dostigne svoj ideal. Personalizovana Vichy rutina čišćenja, transformacije i nege u tri koraka je ključ za postizanje idealne kože. Ove godine, Vichy je pripremio posebnu ponudu: uz kupovinu proizvoda za negu, transformaciju ili čišćenje lica u vrednosti iznad 3.800,00 RSD Vichy Vam poklanja narukvicu sa Swarovski elementima.* Otkrijte svoju idealnu kožu i zablistajte i Vi uz Vichy!

Personalizovani rituali čišćenja, transformacije i nege lica su tri ključne tajne za otkrivanje idealne kože:

1. ČIŠĆENJE: Idealna koža je čista i zdrava pa tako i oslobođena od negativnih činilaca kao što su zagađenje iz vazduha, mrtve ćelije, šminka i sebum. Ovaj prvi korak u rutini negovanja lica obuhvata svakodnevno korišćenje idealnog proizvoda za čišćenje lica za određeni tip kože i Vichy termalne vode koja svojim umirujućim i obnavljajućim sastojcima vraća lepotu i zdravlje koži.

Povezana vest:  Nevena Ivanović predstavlja svoj Neo Design revijom na London Fashion Weeku

2. TRANSFORMACIJA: Drugi korak u rutini negovanja lica je transformacija kože – ovaj korak zahteva visoko koncentrovanu formulu koju najčešće nalazimo u obliku seruma. Proizvod koji deluje od prve kapi za preoblikovanje kože iznutra prema spolja neizostavan je deo Vichy rituala za postizanje idealnog tena i kože lica.

3. NEGA: Ovaj važan korak obezbeđuje hidrataciju i hrani kožu aktivnim sastojcima kako bi koža iz dana u dan bila zdrava i očuvana. Vichy je osmislio različite linije koje sadrže najprikladniju negu za svaki tip kože kako bi svaka žena mogla dostići svoj ideal kože lica.

Povezana vest:  SAJAM KNJIGA U DELTA CITYJU

*Akcija je dostupna u odabranim Vichy partner apotekama i traje do isteka zaliha.

TRANSFORMACIJA: VICHY TAJNA ZA OTKRIVANjE IDEALNE KOŽE
Drugi korak u rutini negovanja lica je transformacija. Vichy serumi imaju visoko koncentrovane formule koje deluju od prve kapi i posebno su prilagođene za različite tipove osetljive kože: AQUALIA THERMAL moćni serum za sve tipove kože primeren je za žene sa isušenom osetljivom kožom lica. Termalna voda Vichy u koncentraciji od 10% udružena sa 3 molekule koje obezbeđuju energiju, podstiče cirkulaciju vode u ćelijama lica i omogućava potpunu hidrataciju svih zona lica. IDEALIA Life Serum je prvi Vichy idealizator kože koji podnosi izazove života i bori se protiv prvih znakova starenja. Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka ( LR2412+ LHA) omogućava spektakularnu transformaciju kvaliteta kože: koža je svežija, ten je ujednačeniji, crte lica su odmornije, a pore su sužene. LIFTACTIV Serum 10 je prvi Vichy serum snažnog delovanja za mladolik izgled, već nakon prve kapi. Deluje protiv bora i gubitka čvrstine, poboljšava kvalitet kože i vraća zdrav sjaj. Moćna formula sadrži ramnozu u visokoj koncentraciji od 10% za ciljano delovanje protiv starenja. Efikasnost je vidljiva posle 10 minuta od nanošenja prve kapljice.

Povezana vest:  Počinje nova sezona manifestacije „Izađi mi na teglu

ZABLISTAJTE I VI UZ VICHY
Otkrijte Vašu idealnu kožu uz Vichy rutinu, a Vichy Vam daruje ekskluzivni poklon: uz kupovinu Vichy proizvoda za negu, transformaciju ili čišćenje lica u vrednosti iznad 3.800,00 RSD Vichy poklanja narukvicu sa Swarovski elementima. Posebna ponuda dostupna je u odabranim Vichy partner apotekama i traje do isteka zaliha. Tokom praznika zablistajte i Vi uz Vichy!