BDW_2010Besplatne radionice na Beogradskoj nedelji dizajna

 

U okviru predstojeće 5. Beogradske nedelje dizajna (BDW) pod nazivom „Pamet na kvadrat“, koja će trajati od 29. maja do 5. juna, biće održano niz kreativnih i biznis-edukativnih konferencija, najavili su organizatori te manifestacije.

U okviru programa „Dizajn leb“ (Design Lab), 31. maja, 1. i 2. juna biće organizovano nekoliko besplatnih radionica, namenjenih posetiocima različitih interesovanja i profila za koje se, zbog ogranicenog broja mesta, treba prijaviti putem i-mejl adrese[email protected].

Povezana vest:  Najnovija kolekcija Suzane Perić predstavljena na dve digitalne modne platforme

Radionica „Pametan početak“ će biti organizovana sa ciljem da se pomogne mladim ljudima u pokušaju samostalnog profesionanog usmeravanja, kao i „Pametna arhitektura“ kada će biti reči o održivoj arhitekturi u svetu.

Radionica „Pensare Munari – Misliti Munari“ je namenjena predavačima iz oblasti dizajna, ali i učiteljima, pedagozima, vaspitačima u okviru koje će biti predstavljena metodologija čuvenog italijanskog umetnika i kreativca Bruna Munarija.

Povezana vest:  COCA-COLA KONKURS ZA TERETANE NA OTVORENOM DO KRAJA JULA

Za domaće modne dizajnere biće realizovana radionica na temu kreiranja sopstvenog uspešnog brenda, kada će predavač Dušan Paunović interesente suočiti sa kritikom svetskog ranga, ali im dati i savet dalji rad.

Kompletan program je dostupan na sajtu ww.belgradedesignweek.com.