NIVEA Q10plus Firming Shaping Shorty S-MŽELITE ZATEGNUTI KOŽU? UČVRSTITE JE DOK STE U POKRETU!

NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela

Dani puni obaveza mogu biti pravi izazov ukoliko želite da vežbate i zategnete kožu. Nove, praktične NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje tela savršeno se uklapaju u vašu svakodnevicu – za efikasno zategnutu kožu i trenutno oblikovanu siluetu.

Povezana vest:  DERMOSKOPI STIGLI I U NAJPOSEĆENIJU USTANOVU ZA KOŽNE BOLESTI

Izuzetno udobne i gotovo neprimetne, nove NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje i zatezanje tela, zahvaljujući elastinu i poliamidu trenutno oblikuju vaše telo i čine da izgleda baš onako kako i želite. Mikro sitne kapsule unutar tekstila prilikom pokreta pucaju i oslobađaju koenzim Q10, koji popravlja čvrstinu butina, bokova i stomaka, dok bademovo ulje i aloe vera neguju kožu.

Povezana vest:  Izmena režima saobraćaja zbog Parade ponosa

NIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela

Učvršćuju kožu već za dve nedelje i trenutno oblikuju vašu siluetu. Izuzetno efikasne mikrokapsule obogaćene koenzimom Q10, oslobađju se prilikom svakog vašeg pokreta i učvršćuju kožu. Negujuće bademovo ulje i aloe vera povećavaju prirodni nivo hidriranosti kože.

Preporučljivo je nositi ih najmanje 6 sati svakoga dana tokom dve nedelje.

Povezana vest:  Mladi bez roditeljskog staranja iz Zaječara, Jagodine, Barajeva i Beograda posetili Narodnu skupštinu i Palić

Prati na 30° C

Crne boje, veličine S-M i L-XL

1 kom, okvirna cena 1.859 din