miss_turizma_seatPredstavljene finalistiknje izbora Miss turizma Srbije 2010.

 

U Seatovom salonu automobila, danas su medijima predstavljene finalistkinje izbora za Miss turizma Srbije 2010. Petnaest devojaka odmah se zatim uputilo na sedmodnevne pripreme na Divčibare, posle kojih ih čaka veliko finale – 1. juna, takođe u Seatovom salonu. Pobednica ovog takmičenja predstavljaće Srbiju na izboru za Miss Turizma Planete, koje je zakazano za 8. jul u Solunu.

Povezana vest:  Zimska Moda za poneti 21, 22. i 23. decembar od 17 – 22h

 

Agenciji „Take five“, organizatoru takmičenja, pridružile su se i kreatorke Marijana Mateus i Milena Radović, čije će kreacije nositi devojke na finalnoj večeri, kao i Romana Panić koja će svojom pesmom zabaviti sve prisutne. Voditeljski par biće Vanja Bulić i Suzana Mančić, dok će se za koreografiju pobrinuti naša čuvena balerina i koreograf Sonja Lapatanov.

Povezana vest:  Kompleksandar – Stand up komedija Aleksandra Perišića u Kuglašu

 

Osim mogućnosti da predstavlja svoju zemlju u Grčkoj, pobednica ovog takmičenja dobiće i putovanje u Barselonu za dvoje od agencije Hola turs. A o tome ko će poneti prestižnu titulu Miss Turizma Srbije 2010., odlučivaće kompetentan žiri u sledećem sastavu: Marijana Mateus, Milena Radović, George Koutulias (vlasnik svetske licence), Mirela Krajinović (vlasnik agencije „Take five“ i licence za Srbiju), Sonja Lapatanov, Đorđe David,  Andreja Čomor (Miss Hrvatske 2000.) i Jelena Subotić (Brand Manager Seata).

Povezana vest:  Hilari Daf se udala za Mikija Komrieja