Usluga PlatiMoFilip Moris u Srbiji partnerima u maloprodaji omogućio plaćanje faktura putem mobilnog telefona

Kompanija Filip Moris Operejšens a. d. (Philip Morris Operations a.d.) je svojim poslovnim partnerima u maloprodaji predstavila uslugu PlatiMo, koja omogućava plaćanje faktura putem mobilnog telefona. Kompanija Filip Moris Operejšens prva je u Srbiji koja jednu ovakvu inovaciju uvodi u svoje poslovne prakse. Na ovaj način, kompanija će dodatno unaprediti saradnju sa svojim kupcima omogućavajući veću fleksibilnost i efikasnost u poslovanju.

Povezana vest:  Nađi vreme, dobro je znati!

PlatiMo usluga u Srbiji je omogućena zahvaljujući uspešnoj saradnji sa kompanijom HALCOM, koja je razvila softver za ovakvu vrstu usluge, kompanijom TELENOR, koja je mobilni provajder i pet banaka koje su nosioci platnog prometa za ovu uslugu, Raiffeisen Banka, Crédit Agricole, Erste Bank i Komercijalna banka.

Ovaj jednostavan sistem jeftiniji je od plaćanja putem klasičnog bankarstva, a transakcija novca je brza i u potpunosti sigurna u skladu sa najvišim evropskim standardima u oblasti zaštite podataka.

Povezana vest:  20. Fashion Selection 2012, Stefan Cvijović Cvija debitovao na modnoj sceni, Nikola Demonja maneken

„Usluga PlatiMo u mnogome će pomoći našim kupcima u svakodnevnom poslovanju. Osim toga što će uštedeti u vremenu, koje im je do sada bilo potrebno za odlazak do banke i plaćanje faktura, ovaj novitet im zapravo daje više kontrole i smanjuje moguće zastoje u poslovanju“, izjavio je Branko Ševarlić, regionalni menadžer prodaje u kompaniji Filip Moris u Srbiji.

„Veoma mi je drago što nam je kompanija Filip Moris omogućila da svoje obaveze izmirujemo lako, jednostavno i sigurno. Na ovaj način umanjena je mogućnost grešaka pri plaćanju što će nam svakako olakšati posao i uštedeti vreme“, izjavila je Dušica Stolica, vlasnica STR „Veselinka i H-2“ iz Beograda.

Povezana vest:  PAL ZILERI PROLEĆE/LETO '13 : ŠARM MEDITERANA I OTMENOST ŠEZDESETIH

Od 160 tržišta na koliko Filip Moris Internešenel posluje širom sveta, Srbija je prvo tržište na kojem je kompanija svojim poslovnim partnerima omogućila ovako tehnološki naprednu uslugu.