pic50

Ostvarenje sna o savršenom domu za porodicu iz Čačka

U vremenu kada je životni cilj o osamostaljivanju i posedovanju svog prostora za život misaona imanica i cilj koji je teško dostignuti, inovacije iz oblasti gradnje cvetaju. Na predstojećem sajmu građevinarstva koji se otvara 15. aprila biće predstavljene najnovije metode iz ove privredne grane. Ovo je jedinstvena prilika za sve mlade inženjere da pokažun svoje umeće u saradnji sa krajnim potrošačima čija je kupovna moć ispod svih granica. Jedan od njih biće iz mladi Igor Carević iz Novog Sada koji je svoj san ostvario uz pomoć Sip tehnologije gradnje koju strastveno zastupa.
Igor je na masters studijama koje sam finansira radeći u Staroj Pazovi u fabrici Sip panela čiji će biti predstavnik na sajmu građevine u Beogradu.
-Na sajmu ćemo predstaviti novi sistem gradnje, koji je u harmoniji sa prirodom. Pokazaćemo vam kako SIP paneli štede vreme i novac.Takođe ćemo sagraditi kuću ispred hale 4 na Sajmu za samo jedan dan i istu ćemo donirati porodici iz Čačka kojoj je dom neophodan.- kaže samouvereno inženjer Carević.

Povezana vest:  Plazma slavi rođendan!