UNIQA trubaci 1UNIQA MUZIČKI MARATON I LOV NA 50.000 EVRA

Kompanija UNIQA je i ove godine siguran partner 28. SuisseGas Beogradskog maratona. Pored podrške u realizaciji ovog najvećeg sportskog događaja u zemlji i osiguranja svih učesnika, UNIQA je zajedno sa Beogradskim maratonom obezbedila i posebne bonuse najuspešnijim takmičarima, ali i savršenu zabavu za sve.
Bonus nagrade će se dodeljivati i naredne tri godine, a najveća bonus nagrada na 28. Beogradskom maratonu biće 50.000 EUR za svetski rekord u maratonu u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Osim što podržava maraton, UNIQA je i ove godine odlučila da podrži i maratonce, pruži im dodatnu podršku, ali i zabavi mnogobrojne posetioce Beogradskog maratona. Zato će i ove godine biti postavljeni specijalni muzički punktovi na kojima će na dve lokacije nastupati: trubači – kod Londona i bubnjari na čelu sa Dragoljubom Đuričićem na Brankovom mostu.
Ovi talentovani muzičari doprineće da i ove godine Beogradski maraton protekne u najpozitivnojoj atmosferi koja slavi sport i takmičarski duh. Kao što je to slučaj sa sličnim manifestacijama u svetu, muzičari će širiti pozitivnu atmosferu Beogradom i biti podstrek takmičarima da daju svoj maksimum i izdrže do kraja trke u dobrom raspoloženju.

Povezana vest:  Kompletna anti-aging nega osetljive kože lica