nivea mleka tusBrzo i lako do hidrirane i negovane kože – dok ste pod tušem!

U savremenom svetu vreme je dragoceni resurs, stoga stalno negde žurimo i često su nam potrebna brza rešenja, naročito kada se radi o lepoti. NIVEA In-Shower proizvodi napravili su pravu malu revoluciju i znatno skratili vreme potrebno za negu kože. Naime, oni predstavljaju brz i lak način da koži obezbedite sve što joj treba u samo jednom potezu. Uklapaju se u postojeću rutinu tuširanja, a pritom ne morate da čekate da koža upije formulu jer se aktiviraju u kontaktu se vodom i momentalno apsorbuju. Na površinskom delu kože ostavljaju zaštitni sloj koji je neguje i čini svilenkastom mekom, a nakon nanošenja nećete imati onaj lepljiv osećaj na koži kao kada koristite obično mleko ili losion za telo.

Kako koristiti NIVEA In-Shower proizvode za negu tela pod tušem:
1. Kao i inače istuširajte se gelom za tuširanje i isperite penu
2. Nanesite NIVEA mleko ili losion za negu tela pod tušem na vlažnu kožu
3. Isperite NIVEA mleko ili losion za negu tela pod tušem
4. Obrišite kožu peškirom i nasmejani krenite u susret planiranim aktivnostima
Hidrirajući zaštitni sloj će ostati na vašoj koži i nakon ispiranja vodom i učiniti je glatkom bez masnog osećaja na koži.

Povezana vest:  Otvorena prodavnica DENIM LAB u Delta Cityju

Svoju široku paletu raznovrsnih In-Shower proizvoda, NIVEA je ove godine obogatila i Q10 In-Shower losionom za učvršćivanje kože, kao i In-Shower losionom za negu muške kože, tako da će sada nesumnjivo svako moći da izabere svog favorita među NIVEA In-Shower proizvodima i spremno dočeka leto.

NIVEA Q10 In-Shower losion za učvršćivanje kože
Hidrirajuća fomulacija sa vidljivim Q10 zrncima i mentolom, aktivira se u kontaktu sa vodom. Uklanja izumrle ćelije sa površine kože i učvršćuje je za dve nedelje. Za nežnu kožu i blagi osećaj hlađenja.
250 ml, okvirna cena: 525 din
400 ml, okvirna cena: 710 din

NIVEA In-Shower mleko za negu tela pod tušem
Bogata i hidratantna formula sa uljem badema za suvu kožu nanosi se još dok ste pod tušem. Mokra koža trenutno upija hranljive sastojke, tako da će čak i pošto isperete mleko i obrišete se, ona zadržati neophodnu hidrataciju.
250 ml, okvirna cena: 418 din
400 ml, okvirna cena: 620 din

Povezana vest:  Kompanija West obeležava 40 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

NIVEA In-Shower losion za negu tela pod tušem
Hidrirajući losion za normalnu kožu nanosi se još dok ste pod tušem. Njegova negujuća formula obogaćena morskim mineralima aktivira se vodom, a vlažna koža je odmah upija. Nakon što isperete losion i obrišete se, možete uživati u baršunastoj koži.
250 ml, okvirna cena: 418 din
400 ml, okvirna cena: 620 din

NIVEA In-Shower Smooth mleko za negu tela pod tušem
Neodoljivo hidratantno mleko sa ši buterom za suvu kožu nanosi se još dok ste pod tušem. Rezultat je neodoljivi osećaj nežne kože odmah nakon izlaska iz kade. Pogodan za upotrebu nakon depilacije, ovaj proizvod ostavlja svilenkasto nežan osećaj na koži i pruža hidrataciju koja traje do 24 sata. Vlažna koža odmah upija hranljive sastojke. Isperite mleko, obrišite se i vaša koža će biti savršeno hidrirana.
250 ml, okvirna cena: 418 din
400 ml, okvirna cena: 620 din

NIVEA In-Shower kakao & mleko za negu tela pod tušem
Hidrantna formula sa kakao ekstraktom, naročito je pogodna za negu normalne i suve kože. Nanosi se odmah nakon tuširanja, dok ste još u kadi. Zavodljiv miris čokoladnih nota i senzualne vanile, dugo će se zadržati na vašoj koži. Isperite, obrišite se i spremni ste da uživate u prelepom osećaju nežne kože.
250 ml, okvirna cena: 418 din

Povezana vest:  Pet koraka za prolećni venčić od cveća

NIVEA In-Shower med & mleko za negu tela pod tušem
Nežna formula sa ekstraktom meda hidrira i neguje normalnu i suvu kožu dok ste još pod tušem. Prepustite se zavodljivom mirisu meda i mleka uz blage note mošusa i vanile koji će osvojiti vaša čula. Isperite vodom, obrišite se i uživajte u neverovatno nežnoj i glatkoj koži.
250 ml, okvirna cena: 418 din

NIVEA MEN In-Shower losion za negu muške kože
Nov način nege kože sada je dostupan i muškarcima. Revolucionarni NIVEA MEN In-Shower losion za negu muške kože efikasno neguje i pruža prijatnu hidrataciju već pod tušem. Brzo i jednostavno do hidrirane i negovane kože.
250 ml, okvirna cena: 418 din