Cockta Black TonicNova Cockta Black Tonic zavodljivog i smelog ukusa

Cockta predstavlja potpuno novi, revolucionarni ukus Cockta Black Tonic. Jedinstvena kombinacija Cockte i tonika, iz novog tržišnog segmenta tamnih biter tonika, potpuno je drugačijeg ukusa. Sadržaj novog napitka savršeno dopunjuje ekskluzivna i elegantna crna staklena flaša, koja se 100% reciklira, a za Cocktu Black Tonic je posebno dizajnirala renomirana španska agencija PointBleu.

Cockta Black Tonic ne prati trendove, već ih kreira. Zavodljivi i misteriozni oblik skriva prijatno osvežavajuće piće koje će zadovoljiti i najzahtevnija nepca. Karakterističan ukus Cockte, koja je jedna od najprepoznatljivijih i najprodavanijih Kola u regionu, skladno je dopunjen kininom i kofeinom, koji se u ovakvoj kombinaciji prvi put pojavljuju u više od 60 godina postojanja brenda Cockta.

Povezana vest:  Digitalni dermoskop stigao i u Kragujevac

Novo osveženje sa prirodnim sastojcima

Sadržaj punog ukusa čini luksuzni koktel biljaka, kreativno začinjen esencijom grejpfruta koja zaokružuje ukus pića. Bez dodataka je bilo kakvih veštačkih boja, fosforne kiseline ili fruktozno-glukoznog sirupa. Svojim izgledom i sadržajem, Cockta Black Tonic se značajno izdvaja iz postojeće ponude. Prve reakcije kupaca su da im se novi ukus momentalno dopado i pokazuju da novi napitak pruža vrhunski doživljaj koji pobuđuje sva čula.

Povezana vest:  6. Porodični sajam 7. i 8. septembar ispred Ušće šoping centra

Elegantne i zavodljive linije Cockta Black Tonic flaše

„Šlag na torti“ predstavlja ekskluzivna staklena flaša, u nijansama crne i ljubičaste boje, koja je proizvedena posebnom tehnologijom u toku proizvodnog procesa, dajući joj tako prefinjen izgled. Sofisticirani dizajn je poveren uglednoj španskoj agenciji PointBleu, kreiran da bude u skladu sa muškarcem 21. veka. Veoma je elegantnog oblika, uz izražen kontrast između vitkog  tela i pojačanog grla flaše. Tamno staklo odaje misteriozni lik, koji u kombinaciji sa hromiranom etiketom i žutom nijansom, podseća na zlatno doba buntovnika u stilu Džejmsa Dina.

Povezana vest:  Konkurs za radionice DKSG

Cockta Black Tonic je dostupna i u plastičnim flašama od pola litra i 1.5 litra, koje se delimično recikliraju.