USCE_Turnir_3Održan medijski višeboj “Tražimo buduće šampione” u UŠĆE Shopping Centru

 

U okviru novootvorenog UŠĆE Shopping Center Urban parka na trećem spratu, održan je višeboj za medije i javne ličnosti pod sloganom „Tražimo buduće šampione“, u organizaciji Sportskog kluba Arena, Avantura parka i agencije No Limit.

U večernjim satima, u UŠĆE SC urban parku u uzbudljivoj i zabavnoj takmičarskoj atmosferi učestvovalo je oko 80 takmičara iz medija i javnog života. Poznate ličnosti su oprobale svoje veštine u raznim disciplinama kao što su streličarstvo, slobodno penjanje, laser tag, pejntbol gađanje i sleklajn (balansiranje po zategnutoj traci).

Povezana vest:  Dečija modna revija u Delta Cityju

Na turniru su, pored predstavnika medija, svoje snage i talente iskusili Dario Ćirić, učesnik emisije Survivor, David Bižić, bariton pariske opere, Igor Trifunov, mađioničar i dvostruki prvak Balkana, Tanja Petrović, karatistkinja, Ivan Andrić, ronilac na dah koji je u mini bazenu pokušao da obori državni rekord u disciplini statička apnea i Aleksa Lakić koji je izveo mini predstavu sa kompaund lukom. Aleksa je veličanstveno oborio jabuku sa glave lutke, sa razdaljine od 15 metara, i impresionirao sve učesnike takmičenja koji su uz napor uspevali da pogode mnogo veću metu.

Povezana vest:  „Serbia Fashion Week" okupio domaće kreatore u akciji „Maske za naše zdravstvene radnike"

Ovaj turnir je označio početak akcije „Tražimo buduće šampione“ namenjen svim mladim ljudima koji su zainteresovani da snage iskuse u streličarstvu i slobodnom penjanju. Svakog dana od 10 – 12 sati roditelji će moći da dovedu decu do 15 godina na testiranje u streličarstvu i slobodnom penjanju.

Interesanto je da je na prvom medija turniru otkriven jedan svestrani talenat. U pitanju je Tara Petrović, ćerka svetske prvakinje u karateu, Tanje Petrović, koja će podstaknuta uspehom početi da se takmiči u streličarstvu.

Povezana vest:  Pronađite novi oblik uživanja!