M Radionica-1Besplatne „Medijske radionice za mlade“ tokom letnjeg raspusta

Projekat Medijska radionica , „Kreativan dizajn 11“, je namenjen mladima od 14 do 19 godina, koji aktivno koriste internet i elektronske medije kao sredstvo komunikacije a žele da nauče nove veštine u predstavljanju sebe ili nekih svojih ideja i proizvoda na internetu. Program omogućava mladima da budu aktivni u kreiranju ličnog onlajn identiteta ili da putem yutube video spota budu društveno aktivni i doprinesu širenju medijskih poruka svojim vršnjacima. Program obuhvata set od 10 interaktivnih radionica, predavanja, pozorišnih i govornih vežbi, stop trik animacije, dizajna, fotografije, marketing i blog radionice, edukaciju o upravljanju događajima na društvenim mrežama, kao i produkciju jednog zajedničkog i više pojedinačnih video spotova.
Mladi će izraditi i jedan promotivni video spot kojim će doprineti vidljivosti projekta Umetnicki trening 2015, za mlade umetnike.
U realizaciji projekta učestvuju likovni umetnici, stručnjaci za društvene medije, video animaciju, pozorišne radionice, marketing. Produkciju video radova će raditi profesionalni video montažer.
Prijavljivanje putem emaila: [email protected] do 27. juna 2015. U prijavi navesti sledeće podatke:
ime i prezime deteta, godina rođena, škola i razred, kontakt telefon. Za dodatne informacije: 0695552340

Povezana vest:  Otvorene prijave za sve osnovne škole: počinje „Ne prljaj. Nemaš izgovor! - IZAZOV"

Realizacija projekta: 29. juna do 10. jula, od 11 – 14h
Lokacija: Ustanova kulture Parobrod
Autorka i voditeljka programa: Gabriela Vasić, magistar likovnih umetnosti
Nosilac projekta: ULUS
Partneri: Udruženje građana KOD, UK Parobrod
Podrška: Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda

Više o programu na: https://kreativandizajn.wordpress.com/2015/06/11/besplatne-medijske-radionice-za-mlade-za-letnji-raspust/