Vezbanje

TV Mini Ultra održala radionicu za najmlađe u Delta Cityju

Kako bi se najmlađi upoznali sa značajem vežbanja i zdrave ishrane, kao i važnosti negovanja dobrih životnih navika od najranijeg uzrasta, u atrijumu Delta Cityja, u okviru „Naxi oaze“, TV Mini Ultra je organizovala edukativnu akciju „Čas za Zdravo dete“.

U okviru radionice, Dr Feelgood je najmlađima predstavio koliko je važna zdrava ishrana i redovan unos vitamina u toku odrastanja, uz redovno i pravilno vežbanje. Tim povodom, najmlađima su predstavljene i vežbe koje mogu i sami svakog jutra da rade kod kuće kako bi bili spremni za sve ono što ih očekuje tokom dana.

Povezana vest:  KONCERT PINKOVIH ZVEZDICA NA ZATVARANJU „UŠĆE ČAROBNOG GRADA"

Dr Feelgood preporučuje – pet vežbi za dobro jutro:
Osnovnih pet vežbi koje deca traba svakog dana da rade su vežbe razgibavanja. Jutarnja gimnastika je od neprocenjive važnosti. Zagrejte vrat kruženjem glave u stranu. Zagrejte ruke, ramena, kukovima uradite pregib napred-pozadi, kao i kruženje. Važno je pravilno zagrejati kolena i zglobove, kako bi najmlađi svakog dana bili jaki, fleksibilni, ali i izbegli neželjene povrede.

Povezana vest:  Sa Flajdubaijem od Beograda do Dubaija i nazad za 198 evra

„Unos vitamina, voća i povrća, uz redovno vežbanje je ključ zdravlja, a smeh je, naravno, nazaobilazan. Hajde zajedno da se smejemo, vežbamo i naučimo mnogo toga novog.“ – poručio je polaznicima radionice Dr Feelgood i pozvao da svakog dana prate emisiju „Zdravo dete“, na TV Mini Ultra, kako bi na vreme učili o pravilnim životnim navikama i dobro se zabavili.

Povezana vest:  Porodica Stiga Lašona o postojanju nedovršenog rukopisa

Dečiji kanal Mini Ultra gledaoci mogu pronaći na poziciji 300 SBB kablovske mreže.