nivea proizvodi jul 2015

Letnji beauty saveti by NIVEA

Vrućine su uveliko počele, letovanje je već isplanirano i polako se prepuštamo čarima letnjeg odmora. Brzinsko pakovanje, dobra knjiga, lagane haljinice, osmeh i uživanje može da počne. Kako bi sve proteklo besprekorno ovog leta, budite praktični i pripremite sebe i svoju kožu za putovanje. Nekoliko praktičnih proizvoda za negu kože pružiće vam efikasnu negu tokom vrućih dana i obezbediti unos neophodnih hranljivih sastojaka.
Evo i korisnih beauty saveta koji će vam olakšati pripremu za putovanje i boravak na moru:

Voda – vaš najbolji prijatelj
Hidratacija spolja i iznutra, naročito je bitna u letnjem periodu. Zato ne zaboravite na unos 8 do 10 čaša vode dnevno.

Čista kože je prvi korak ka zdravoj koži
Tokom vrućih letnjih dana, kremasto mleko za čišćenje kože, zgodno je zameniti laganijim varijantama, a tokom putovanja najpraktičnije su vlažne maramice za lice koje će efikasno očistiti, osvežiti kožu i pripremiti je za nanošenje kreme.

Visok SPF faktor za lice
Pustite kožu da odmori, nemojte je preopteretiti teškim formulama, a kada je reč o kremama za lice nikako nemojte zaboraviti zaštitni faktor tokom letnjih meseci. Oko 80% prevremenog starenja kože je uzrokovano sunčevim zračenjem, zato su preporučljive dnevne kreme za lice sa visokim zaštitnim faktorom (SPF 30), kao i koži svojstvenim koenzimom Q10 koji će joj povratiti energiju.

Limun – vaše osveženje
Po visokim temperaturama dolazi do pojačanog znojenja, a koža gubi vlažnost i sjaj. Zato potražite spas u limunu, voćki bogatoj vitaminom C, koja održava lepu kožu, a uz to ima antiseptično dejstvo i idealno je sredstvo za pročišćavanje organizma. Dugotrajnu zaštitu od znojenja i efikasno osveženje pružaju i dezodoransi citrusnih nota.

Piling uz rashlađujući mentol
Pripremite telo za leto. Teško mleko zamenite laganim losionom i redovno radite piling tela koji će uz nežnu masažu dati sjajne rezultate. Na taj način ćete podstaći obnavljanje ćelija i samim tim pojačati dejstvo sredstava za negu i zatezanje kože. U vrućim letnjim danima preporučljivi su losioni sa mentolom koji će vam uz to pružiti savršeni osećaj hlađenja.

Povezana vest:  BOGOJAVLJENJE 2013, Nekoliko stotina plivalo za Časni krst, devojka prva u Čačku

Antioksidansi – vaš tajni saveznik
UV zračenje uzrokuje mikro oštećenja i podstiče stvaranje slobodnih radikala u dubljim slojevima kože. Vremenom, ova nevidljiva ćelijska oštećenja dovode do pojave bora i staračkih pega. Zato se naoružajte antioksidansima. Naime, antioksidansi neutrališu slobodne radikale, pomažu ćelijama kože da se brže regenerišu i povrate elastičnost. Neka vaš izbor ovog leta budu osvežavajuće borovnice, koje su bogate antioksidansima i blagotvorno deluju na kožu.

Hrana bogata vodom – Lubenica
Lubenica u sebi sadrži čak 90% vode te je savršeno osveženje kada su velike vrućine, ali pored toga bogata je vitaminima i poznata kao antioksidans i prirodni lek za detoksikaciju. Zato je idealna u toku leta. Nadoknadiće izgubljenu tečnost i minerale u organizmu, a vašoj koži pružiti preko potrebnu hidrataciju.

Sjaj u kosi
Vašoj kosi je u toku leta potrebna dodatna nega. Pod uticajem sunčevog zračenja i morske vode dolazi do isušivanja i oštećenja dlake, te kosa gubi sjaj. Kada ste na plaži zaštitite je šeširom, a nakon svakog kupanja u moru preporučljivo je da je isprete običnom vodom. Upotrebljavajte šampone sa tečnim keratinom jer će oni ojačati dlaku, pomoći u njenom obnavljanju i učiniti je elastičnijom. Na tržištu su dostupne i formule koje kosi mogu pružiti neodoljivi dijamatski sjaj.

Zaštita od sunca i preplanuli ten u isto vreme
Veliki deo neželjenih promena na koži nastaje upravo pod uticajem sunčevog UV zračenja. Zato je pravi izazov ostvariti divan, prepralanuli ten i zaštititi se od sunca u isto vreme i to bez sastojaka za samopotamnjivanje. Savremena nauka našla je rešenje i za to. Formule sa ekstraktom pro-melanina stimulišu prirodne procese tamnjenja kože i na taj način omogućavaju bezbrižno uživanje na suncu.

Povezana vest:  Obeležavanje godišnjice Džeksonove smrti

NIVEA vam predstavlja proizvode koji sadrže sve neophodne sastojke, zahvaljujući kojima ćete ovog leta zasijati na plaži:

NIVEA Q10 plus dnevna krema protiv bora SPF 30
NIVEA je za ovo leto spremila novo limitirano izdanje dnevne kreme sa izuzetno visokim SPF faktorom. Sadrži koži svojstven koenzim Q10 i kreatin, i na taj način pomaže u borbi protiv bora, a zahvaljujući UVA i UVB zaštiti sa visokim faktorom SPF 30 štiti kožu od pojave bora izazvanih sunčevim zračenjem. Lagana formula pogodna je i kao podloga za šminku i pruža koži dugotrajan, zdrav izgled. Za mlađi izgled i glatku kožu.
50 ml, okvirna cena: 1.109 din

NIVEA Maramice za čišćenje lica
NIVEA Maramice za čišćenje lica za normalnu kožu su tu kada nemate vremena za sve korake čišćenja, a želite da osvežite svoje lice. Nežno i temeljno čiste i hidriraju normalnu kožu, uklanjajući šminku, čak i vodootpornu maskaru.
25 kom, okvirna cena: 412 din

NIVEA Fresh comfort dezodorans
48h efikasna zaštita od znojenja, sa elegantnom mirisnom notom koja odiše čistoćom, za dugotrajan osećaj svežine. Dezodorans će vas pre svega osvežiti citrusnim notama i aromama biljaka sa zelenih polja, koje pružaju osećaj negovane i čiste kože kao da ste upravo izašli iz tuš kabine. Dok osnovu čine cvetni tonovi jasmina i đurđevka, koji potom ostavljaju za sobom prijatne mirise moćnog ćilibara.
Sprej 150ml, okvirna cena: 329 din

NIVEA Q10 In-Shower losion za učvršćivanje kože
NIVEA Q10 In-Shower losion za učvršćivanje kože omogućava nežnu masažu uz osećaj čvršće, negovane kože, odmah nakon brisanja peškirom. Hidrirajuća fomulacija sa vidljivim Q10 zrncima i mentolom, aktivira se u kontaktu sa vodom i u samo jednom koraku, lagano uklanja izumrle ćelije sa površine kože, pomaže učvršćivanje kože još dok ste pod tušem i pruža blagi osećaj hlađenja.
250 ml, okvirna cena: 525 din
400 ml, okvirna cena: 710 din

Povezana vest:  Peti međunarodni kongres Održiva arhitektura - Energetska efikasnost

NIVEA Powerfruit fresh gel za tuširanje
Otkrijte kombinaciju snage voća i bogate nege pod tušem. Prepusti se senzualnom mirisu Acai bobica i uplovi u svet uživanja, dok svilenkasti gel za tuširanje sa antioksidansima iz borovnice neguje tvoju kožu i obavija te mekom penom. Opušta misli i revitalizuje telo.
250 ml, okvirna cena: 253 din

Labello Lubenica
Uzbudljivi miris lubenice i suptilni rozikasti sjaj dovoljni su razlozi da vaše usne zasijaju još raskošnije. Hydra IQ formula i bogata hranljiva ulja osiguravaju najkvalitetniju negu. Uz miris leta na vašim usnama, sigurni smo da niko neće ostati ravnodušan.
okvirna cena: 173 din

NIVEA Diamond Gloss šampon za dijamantski sjaj kose
Šampon za sjaj kose sa tečnim keratinom i finim dijamantskim česticama nežno čisti kosu koja potom reflektuje svetlost i blista iz svih uglova. Za fantastičan dijamantski sjaj i kosu meku na dodir.
250 ml, okvirna cena: 282 din

NIVEA Sun Protect & Bronze ulje u spreju
Prozirno, vodootporno ulje štiti kožu odmah nakon nanošenja, zahvaljujući veoma efikasnom UVA/UVB sistemu filtera. Jedinstveni ekstrakt pro-melanina stimuliše prirodne procese tamnjenja. Njegova svilenkasto uljana formula štiti i hidrira kožu – za prirodan i lep ten.
200 ml SPF 20, okvirna cena: 1.099 din
200 ml SPF 30, okvirna cena: 1.222 din