Pocele prijave za We Run Belgrade 2015

POČELA REGISTRACIJA ZA TRKU „WE RUN BELGRADE 2015“

U sredu, 22. jula, u 19 časova, ispred šoping centra Ušće, zvanično je počela registracija i prijavljivanje trkača za veliku We Run Belgrade 2015 trku, koja će se održati 6. septembra.

Veliki broj posetilaca koji se našao na platou ispred TC Ušće, imao je priliku da uživa u pesmama beogradske rep grupe THC Familija, ali i da se prijavi za trku uz pomoć poznatih ličnosti i sportista, koji su prikupljali prijave zainteresovanih. Sa trkačima su se ispred Ušća družili košarkašica Milica Dabović, glumica Tamara Dragičević, pevači Nikolija Jovanović i Nikola Rokvić, manekeni Danijela Dimitrovska, Bojana Barović i Vlada Vuksanović, kao i kreator Saša Vidić. Voditeljka programa Marijana Mićić, pobrinula se za dobro raspoloženje velikog broja prisutnih na platou ispred TC Ušće.

Povezana vest:  Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

Zainteresovani trkači koji nisu uspeli da dođu i uživaju u zabavnom programu, mogu se ubuduće prijavljivati za trku putem veb stranice www.werunbgd.rs, ili u Nike prodavnici u Ušće šoping centru.

We Run koncept trke,opšte je poznat širom evropskih i svetskih metropola, a Beograd je prvi grad koji će započeti ovogodišnju seriju. Svi zainteresovani trkači, moći će da izaberu trku od 5km, ili da testiraju svoje mogućnosti i izdržljivost i prijave se za trku od 10km.

Povezana vest:  Bеsplаtаn prоgrаm zа srеdnjоškоlcе tоkоm zimskоg rаspustа u МАU: „Bоје Аfrikе – krеаtivnе rаdiоnicе i izlоžbа rаdоvа”

We Run Belgrade 2015 je od velikog značaja za sve ljubitelje trčanja, ali i onih koji nisu aktivni trkači, već žele da pomere sopstvene granice izdržljivosti i obore rekorde.