viktor savic nikola celebic

PRVE JORDAN MODNE PATIKE WESTBROOK O

Jordan Westbrook 0, prva modna patika sa potpisom ove marke, koju je kompanija Nike izbacila na tržište, a glumac Viktor Savić i košarkaš Nino Čelebić su prvi koji su imali priliku da nose ovaj model. Oni vrelo radno leto provode u Beogradu, na Adi Ciganliji, gde u slobodno vreme redovno igraju košarku, druže se i odmaraju u prijatnom i opuštajućem ambijentu, najpopularnijeg beogradskog izletišta.
Tokom svoje 30-o godišnje istorije Air Jordan je stekao reputaciju marke koja donosi inovacije na teren. Sada, Jordan brend slavi sopstvenu evoluciju. U saradnji sa Russell Westbrook-om, igračem NBA tima Olkahoma City, izrađena je patika za košarkaške super zvezde, ali i sve one koji vole da prate modu i budu u trendu.
Čiste linije i jednostavne boje su odgovor na želju Westbrook-a za patikama koje se lako uklapaju sa bilo kojom garderobom, a pri tome je zadržan čist i svestran dizajn koji se oslanja na Jordan tradiciju. A karakteriše ih i inovativna tehnologija izrade đona, koja patikama daje fleksibilnost, moderan i simetričan izgled.
U Srbiji se Westbrook 0, kao i ostali Jordan modeli, može kupiti samo u Buzz prodavnicama, a u ponudi su modeli u crvenoj, crnoj i sivoj boji.

Povezana vest:  Avantura Divljeg zapada u Termama Čatež