Baume SOS etui

Obavezno isprobajte VICHY IDEAL SOLEIL balzam za umirivanje kože posle sunčanja

Da bi se sprečila oštećenja na koži bitno je redovno korišćenje zaštite prilagođene jedinstvenom tipu kože, no ukoliko se ipak suočite sa bolnim opekotinama Vichy preporučuje idealno rešenje: Ideal Soleil balzam za pomoć ćelijama posle sunčanja. Balzam je posebno formulisan za umirivanje opekotina od sunca i trenutno ublažava bol i osećaj pečenja. Hranljiva, nemasna i nelepljiva tekstura obavija oštećenu kožu pružajući joj osećaj prijatnosti. Odmah posle nanošenja balzama osećaj vreline na koži je ublažen i koža se trenutno umiruje. Uz Ideal Soleil, idealna nega za kožu posle sunčanja više nije san.

Povezana vest:  Na Direct Media akademiji Jonas Kjelberg, jedan od osnivača Skajpa govori o tome kako je biti deo revolucionarne ideje

Opekotine od sunca kao i ostala oštećenja kože uzrokovana preteranim izlaganjem suncu česte su pojave upravo tokom letnjih meseci. Tokom izlaganja suncu UV zraci prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač ćelija kože koje postepeno gube svoju vitalnu supstancu. Osim UV zraka na kožu svakodnevno dodatno agresivno deluju i drugi spoljašnji uticaji poput peska, vode, vetra i soli. Na kraju dana koža postane isušena i nezaštićena i postepeno gubi sjaj, mekoću i elastičnost. Ideal Soleil balzam za negu kože posle izlaganja suncu dugotrajno hidrira, umiruje i pomaže koži da popravi oštećenja nastala tog dana.

Povezana vest:  Predstava Audicija ponovo obara rekorde

IDEAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANjE OPEKOTINA OD SUNCA – Idealna nega za kožu posle sunčanja
Ideal Soleil je poseban balzam za umirivanje opekotina nastalih zbog preteranog izlaganja suncu. Laboratorije Vichy formulisale su negu za obnovu ćelija sa esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano deluju na oštećene ćelijske membrane. Osećaj bola i vreline u trenu je ublažen, a ćelijski kapital očuvan. Dodatna posebnost je u hranljivoj, nemasnoj i nelepljivoj teksturi koja obavija oštećenu kožu pružajući joj osećaj prijatnosti dok je istovremeno štiti. Nanošenjem balzama posle sunčanja koža se trenutno umiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu pružajući joj dugotrajnu hidrataciju.

Povezana vest:  Predstavljamo finaliste prvog kruga regionalnog konkursa za grafički dizajn fasade: KUĆA ZA SVE NAŠE LJUDE

VICHY TERMALNA VODA
S obzirom da tokom letnjih meseci koža traži dodatnu negu i hidrataciju, termalna voda Vichy je idealan odgovor jer štiti epidermis od spoljašnjih agresija, ubrzava ćelijsku obnovu, umiruje iritacije i osećaj neprijatnosti.
Termalna voda istovremeno pruža efikasnost i prijatnost i uz balzam Ideal Soleil je neizostavni dodatak za vruće letnje dane!

IDEAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE OPEKOTINA OD SUNCA: 1.533,38 RSD*
VICHY TERMALNA VODA 150ML : 793,43 RSD*
*NEOBAVEZUJUĆA, MALOPRODAJNA CIJENA