NIVEA decja igralista - Pozarevac i Velika Plana

Nova NIVEA igrališta za mališane u Požarevcu i Velikoj Plani

Odrastanje treba da bude igra i mališanima treba omogućiti bezbrižno i veselo detinjstvo. Oko toga su se složili i Požarevljani, a njihovim stopama krenuli su i stanovnici Velike Plane. U saradnji sa brendom NIVEA i lokalnom samoupravom, izborili su se da njihovi gradovi dobiju nove bezbedne oaze za igru i lepše odrastanje mališana.

NIVEA je još u oktobru 2013. godine skrenula pažnju javnosti na mnogobrojna zapuštena igrališta, kao i na nedostatak adekvatnog prostora za igru naših najmlađih. Odmah se sa reči prešlo na dela i u okviru NIVEA kampanje „Gde nam rastu deca“, počelo je opremanje i sređivanje dečjih igrališta. U saradnji sa roditeljima i nadležnim organima, otvorene su nove oaze za igru i bezbedno odrastanje naše dece. Širom Srbije krenula su da niču moderna dečija igrališta, a poslednja dva u nizu obradovala su najmlađe stanovnike Požarevca i Velike Plane. Ali ni nakon 14 otvorenih igrališta NIVEA neće stati, jer cilj je da se deci iz svih krajeva zemlje omogući radosno detinjstvo.

Povezana vest:  Direktor odeljenja za razvoj NIVEA Hair Care & Styling proizvoda Dr Natali Sors: NIVEA Color Care & Protect linija prozvoda istovremeno pruža intenzivnu negu i dugotrajnu zaštitu boje – dve najbitnije stvari za farbanu kosu

Najveća nagrada za trud, svakako su nasmejana lica radosnih mališana na novootvorenim igralištima. Svoje veliko zadovoljstvo istakla je i Daniela Gvozdenić, Marketing menadžer brenda NIVEA.
„Ovo je pobeda građana koji su stvorili stranicu i pokret „Gde nam rastu deca“. Mi smo ih podržali i pomogli da njihov glas čuju kako oni sami, tako i mediji. I to ćemo činiti i dalje. Ovaj pozitivan primer građanske inicijative i sloge koje krase proces otvaranja igrališta, svakako su poziv i drugim lokalnim zajednicama da udruženim snagama stvore bolje uslove za igru dece u njihovim gradovima. Na nama je da u budućnosti u saradnji sa nadležnim gradskim ustanovama pružimo mogućnost da se napravi, renovira i opremi što više igrališta gde god postoji potreba“ – rekla je Daniela Gvozdenić, Marketing menadžer brenda NIVEA.

Povezana vest:  Festival venčanja u Delta Cityju

Ovo igralište, kao i sva naredna koja će NIVEA zajedno sa građanima otvoriti, ispunjavaju najviše srpske i evropske standarde SRPS EN 1176 i SRPS EN 1177 o bezbednosti dečjih igrališta, odnosno izbora sprava i sigurnosne podloge.

Vrednosti na kojima se NIVEA bazira – bliskost, poverenje i odgovornost su upravo one vrednosti koje osnažuju porodice. Gradeći i opremajući bezbedna mesta i okruženja, NIVEA pruža mogućnosti deci i porodicama da provedu kvalitetno zajedničko vreme. Na ovaj način, NIVEA će nastaviti da pruža svoj doprinos u stvaranju boljih uslova za odrastanje najmlađih stanovnika naše zemlje, uz konstantnu interakciju sa građanima i saradnju sa predstavnicima lokalnih vlasti. Zato podsećamo da građani iz svih delova naše zemlje, preko aplikacije na Facebook stranici „Gde nam rastu deca“ imaju priliku da utiču na odabir neke od sledećih lokacija gde će biti podignuto novo igralište.

Povezana vest:  Druženje sa STAR WARS junacima u „Ušće Shopping Centru“ povodom premijere filma STAR WARS EPIZODA I:

Poboljšajmo uslove za bezbednu dečju igru na mestima gde nam rastu deca – zajedno!