Yamamay_summer_1Nova kolekcija i nova prodavnica italijanskog brenda Yamamay!

 

Započnite leto uz Yamamay! Uživajte u Yamamay letnjoj eksploziji boja na plažama širom sveta!

Sredinom maja  u Knez Mihailovoj 18, otvorena je  nova  prodavnica  ovog  renomiranog italijanskog brenda. Aktuelna ponuda obuhvata kolekcije donjeg veša, kupaćih kostima i pratećeg asortimana za žene, muškarce i decu.

Ženska kolekcija  inspirisana je Amerikom, i  vodi vas na putovanje od čarobne Kalifornije do divnih pejzaža Meksika. Otkrijte nove linije kupaćih kostima koje će vam pružiti osećaj udobnosti, i dati autentičan sexy i elegantan izgled. Ove sezone dominiraju zlatna, plava i bela boja, kao  i  intenzivno crvena i oranž koje pružaju  osećaj vreline peska.

Povezana vest:  Otvoren Lino parkić u Novom Beogradu

I ovog leta nezaobilazni deo Yamamay ponude predstavlja Mix and Match linija. Napravite vašu idealnu kombinaciju gornjeg i donjeg dela kupaćeg kostima i upotpunite je atraktivnim detaljima iz bogatog  pratećeg programa za plažu.

Yamamay_summer_3U kolekciji za muškarce ovog leta dominiraju raznovrsni modeli kupaćih gaća, šortceva i bermuda u crvenoj, oranž i beloj boji, kao i u nezaobilaznoj plavoj koja na najbolji način budi surfersku prirodu i osećaj slobode.

Povezana vest:  Džordž Kluni vodi TV program za pomoć Haitiju

Posetite Yamamay prodavnice i pronađite vaš savršeni model za leto !