Gradstor-izlog

U Beogradu se otvara novi prostor Gradstor – design hub

U Pop Lukinoj ulici u utorak, 20. oktobra, biće otvoren novi prostor posvećen promociji radova domaćih umetnika i dizajnera pod nazivom Gradstor – design hub.
Kako navode iz KC Grad, Gradstor će funkcionisati kao showroom i galerija u kombinaciji sa malim kafeom i kroz stalne prezentacije i mesečcne programe predstavljaće aktuelne kolekcije odeće, obuće, nakita, asesoara, upotrebnih predmeta za kuću…
Pored domaćih autora biće prisutni i brendovi iz inostranstva, a planiraju se i programi saradnje domaćih i stranih dizajnera. Gradstor će u okviru mesečnih programa organizovati predavanja i radionice gostujućih umetnika i dizajnera, kao i izložzbe ili prezentacije projekata iz oblasti primenjene umetnosti.
U stalnoj ponudi naći će se kolekcije Vesne Kracanović, Jelene Petrović, Milana Zejaka, Jadranke Milojković, Hristine Petrović, Hote Hota, Minje Tarle, Miloša Sarića, Spring nakita, Ivane Živković, Dizajn kolektiva, Ane Popović, Nenada Stojakovića, Mire Ranković, Nemanje Nikolića, Svetlane Vukov, Rename-a, studija Glina, Vedrane Petrovske, Jelene Bošković i drugih.
Od stranih brendova predstavljaju Ćie Mihara, japanke rođene u Brazilu koja živi stvara žensku obuću u Španiji.

Povezana vest:  Kozmetika i parfemi YAEMINA BEAUTY Emine Jahović konačno stigli u Srbiju