taksi 2 photo by Vanja Ivosevic

SERBIA FASHION WEEK INGLOT TAKSI ĆE VAM ULEPŠATI DAN

Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nežnijeg pola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonom od prestižne kozmetičke marke INGLOT. U narednom periodu, na beogradskim i novosadskim ulicama primetićete jedan neobičan taksi koji dame obožavaju. Serbia Fashion Week taksi saobraćaće svakog dana od 21. do 28. oktobra u Novom Sadu, u saradnji sa udruženjem Naš taksi i od 29. oktobra do 5. novembra u Beogradu, u saradnji sa udruženjem Taksi Taxi. Kada ugledate vozilo obeleženo znakom Serbia Fashion Weeka, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka Inglota koja će vas ulepšati i posavetovati o načinima i trikovima šminkanja. A kada budete izlazili iz taksija, dobićete i poklone u vidu paketića sa Inglot šminkom.
Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste „jurile taksi“ po Novom Sadu ili Beogradu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Facebook stranicu Serbia Fashion Weeka na kojoj ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.
Već od 9. novembra očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu Jesen/zima koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 9. do 16. novembra, uživaćemo i u drugim segmentima mode – u Design Weeku, edukativnim konferencijama, show roomu i mnogim drugim.
Zahvaljujući saradnji sa Serbia Fashion Weekom, mnogi domaći dizajneri imali su i imaće šansu da svoje kolekcije predstave u inostranstvu, te je tako Zvonko Marković imao priliku da učestvuje na Nedelji visoke mode u Parizu, Danijela Božić u Sant Petersburgu, Mladen Milivojević Baron bio je na Nedelji mode Malta, a za nekoliko dana odlazi i na Baku Fashion Week, dok Boško Jakovljević i Vasilije Kovačev spremaju kolekcije za svoje revije u Atini. Nacionalna nedelja mode ima za cilj da doprinese razvoju kulture i privrede u našoj zemlji, potencirajući povezivanje domaće modne scene sa prepoznatljivim tržištima u Evropi i vodećim centrima mode u svetu.

Povezana vest:  Raskošna nega i blistavo sjajna kosa svakog dana uz liniju Schauma Mirror Gloss 24h

Ulaznice za Serbia Fashion Week mogu se nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa ili putem sajta www.gigstix.com.
Detaljnije informacije na www.serbiafashionweek.com ili www.facebook.com/serbiafashionweek.

.