Olivera Trailovic direktorka Sektora stanovništva Komercijalne banke u GAK Narodni front

Dobrodošlica za nove Cvrčak štediše

Svetski dan štednje u Komercijalnoj banci obeležen je tradicionalnom akcijom u okviru koje Banka poklanja 50 evra Cvrčak štednje, svim bebama rođenim 31. oktobra. Tim povodom, predstavnici Komercijalne banke obišli su GAK Narodni front i majkama beba simbolično uručili poklon štednju. Od 2005. godine, svake godine na ovaj dan, Komercijalna banka dobije oko 150 novih Cvrčak štediša.

Povezana vest:  Ukraden kip Barta Simpsona ispred restorana u SAD

„Na desetogodišnjicu naše akcije, dobrodošlicu smo poželeli bebama rođenim u „Narodnom frontu“, a to je 18 novih Cvrčak štediša. Pozivamo roditelje beba koje su rođene na Dan štednje u ostalim porodilištima i gradovima u zemlji, da se jave najbližoj ekspozituri Komercijalne banke do 31. decembra i preuzmu knjižicu za štednjom za svoje dete“ – izjavila je Olivera Trailović, direktorka Sektora stanovništva Komercijalne banke prilikom oblilaska porodilišta.

Povezana vest:  Sestre Hadid: koja više zarađuje?

Da bi preuzeli knjižicu sa poklon štednjom, roditelji beba rođenih 31. oktobra 2015. godine, treba, prilikom dolaska u ekspozituru, da prilože Izvod iz matične knjige rođenih i Prijavu prebivališta za dete.

U Komercijalnoj banci štedi više od 750.000 klijenata, a štednja je ove godine dostigla iznos od 1,6 milijardi evra.