FACE CARE 2015-11 lq

Za bolji život osetljive kože u hladnim danima koristite LA ROCHE-POSAY proizvode

Svako godišnje doba sa sobom nosi nove izazove za našu kožu. U ovim zimskim danima vetar, hladnoća, zagađen vazduh i ostali spoljašnji faktori imaju veliki uticaj na zdravlje naše kože i često ostavljaju neprijatne posledice. S obzirom da se naša koža ne može samostalno braniti od svih spoljašnjih uticaja, potrebna joj je naša pomoć u obliku pravilne nege. Sa preko 30 godina istraživačkog iskustva i 25 patenata, La Roche-Posay postao je vodeća marka u razvoju proizvoda formulisanih za osetljivu kožu, osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Osim blistavog tena uz odabranu La Roche-Posay dnevnu negu neka zablista i vaš pogled – La Roche Posay u novembru poklanja set mini proizvoda za oči (maskaru, kremu i micelarnu vodu) uz odabranu dnevnu negu*

POTPUNO RAZUMEVANjE OSETLJIVE KOŽE

Osetljiva koža danas je čest problem koji se javlja pod uticajem različitih spoljašnjih faktora. Niske temperature zimi, vetar, sunce, UV zraci, prekomerno grejanje, stres, način života i neprikladna kozmetika mogu uzrokovati sledeće simptome: iritacije, perutanje, svrab, crvenilo, zatezanje kože i peckanje. Ukoliko postoji privremena ili stalna pojava jednog ili više od navedenih simptoma u pitanju je osetljiva koža koja zahteva posebno prilagođenu negu. Zahvaljujući više od 1000 kliničkih studija La Roche-Posay poseduje jedinstveno razumevanje osetljive kože i nudi primerenu negu za različite potrebe osetljive kože.

Povezana vest:  Škola kreativnog pisanja u knjižari Vulkan

HIDRATACIJA

HYDREANE Legere & Riche hidratantne nege za osetljivu kožu pružaju dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osetljivosti kože. Sadrže hidrolipide – prenosnike vode nove generacije koji deluju poput spoljašnjeg zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom sa umirujućim delovanjem.

INTENZIVNA REHIDRATACIJA

Kada je koža zategnuta i isušena i vrlo brzo pokazuje znakove umora, linija HYDRAPHASE INTENSE pruža dugotrajno dejstvo: intenzivno hidrira i učvršćuje veze među ćelijama radi zadržavanja vode u koži. Intezivna rehidratantna nega omogućuje dodatnu mekoću i gipkost kože. Koža je osvežena i rehidrirana. Dehidrirane linije su ublažene.

SUVA KOŽA

Kod suve i hrapave kože, propraćene osećajem zategnutosti i perutanjem na pojedinim mestima, potrebno je koristiti proizvode za dubinsko obnavljanje. NUTRITIC INTENSE je hranljiva nega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epidermisa. Nega sadrži novu generaciju lipida sa dokazanom efikasnošću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i belančevina nužnih za osećaj prijatnosti i zaštitu kože. Koža je umirena, a neprijatan osećaj zategnutosti, peckanja i svraba nestaje.

Povezana vest:  Imaš viška vremena?  Sada je pravi trenutak da postaneš #foodstagram zvezda  

NETOLERANTNA KOŽA

Koža sklona alergijama koja se lako nadražuje, često nakon korišćenja kozmetičkih preparata ili nakon čišćenja vodom, zahteva poseban tretman. TOLERIANE je umirujuća zaštitna nega za netolerantnu kožu ublažuje zatezanje, bockanje i osećaj peckanja koji su specifični za osetljivu kožu. Ultra hermetičko pakovanje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.

KOŽA SKLONA CRVENILU

Ako su na koži vidljivi osetljivi kapilari i koža je sklona crvenilu kojem se često pridružuje osećaj peckanja, vrućine ili zategnutosti, preporučuje se ROSALIAC UV. Hidratantna nega protiv crvenila kože dugotrajno neutralizuje uzrok crvenila i intenzivno umiruje osetljivu kožu. Sadrži zaštitini faktor 15 i termalnu vodu La Roche-Posay.

KOŽA POD UTICAJEM STARENjA

Linija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC sadrži napredne dermatološke aktivne sastojke protiv starenja kože, prilagođene posebnim potrebama osetljive kože. Redermic R sa novom generacijom retinola uz postepeno otpuštanje (L.P.) deluje na restrukturiranje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic C predstavlja sve aktivnosti vitamina C u savršenom proizvodu za izglađivanje bora, obnavljanje čvrstoće i ujednačavanje tona kože.

Povezana vest:  KREIRAJTE MACHO SLADOLED PO SVOM UKUSU

POKLON ZA OSETLJIVE OČI

Naše oči zahtevaju poseban tretman, pogotovo ako su osetljive i teško za njih pronalazimo odgovarajuću negu i kozmetiku. Iz tog razloga, uz kupovinu bilo kog proizvoda dnevne nege, La Roche-Posay poklanja svojim potrošačima set uzoraka za područje oko očiju i skidanje šminke kako bi pronašli idealnu rutinu za područje oko očiju. Akcija traje do isteka zaliha i dostupna je u odabranim La Roche-Posay apotekama.*

POSTANITE LA ROCHE- POSAY ZAŠTITNO LICE

La Roche-Posay nastavlja projekt pod nazivom PODELITE SVOJU PRIČU. Na web stranici pod istim nazivom pozivamo potrošače da podele sa nama selfie sa svojim najdražim La Roche-Posay proizvodom i postanu zaštitno lice. Prvih 10 osoba koje podele svoje iskustvo i fotografiju na poklon dobijaju La Roche-Posay set za osetljivu kožu koji sadrži dnevnu negu za lice po izboru i micelarni rastvor 50 ml. Po završetku projekta, bira se zaštitno lice u promotivnoj regionalnoj brand kampanji „Za bolji život osetljive kože. Vi ste to dokazali“. Više informacija možete pronaći na www.larocheposay.com.hr/podijelitesvojupricu