MaxCo Revija

OTVORENA EKSKLUZIVNA MAX&CO. PRODAVNICA U BEOGRADU

U centru Beograda, na Oblićevom vencu, otvorena je nova, ekskluzivna prodavnica jednog od najpoznatijih svetskih modnih brendova MAX&Co., namenjen modernoj, urbanoj ženi, kojoj je lični stil važan deo života.
MAX&Co. je premium brend ukorenjen u italijansku prêt-à-porter tradiciju, koja pažnju poklanja vrhunskim materijalima, kvalitetu izrade i jedinstvenim detaljima. Deo je portfolia brendova čuvene MAX MARA grupacije, sa više od 450 prodavnica u metropolama širom sveta.
Nova prodavnica prostire se na 250 m2, opremljena je kao i sve MAX&Co prodavnice tako da se potrošač oseća „kao kod kuće“ u prijatnom, opuštenom ambijentu koji pružaju posebno uređeni delovi prodavnice sa jedinstvenim detaljima kao što su kutak u kome može da se popije kafa,fotelje, tepisi, sveže cveće i časopisi.
Povodom otvaranja nove MAX&Co prodavnice, organizovan je svečani koktel i modni performans, kome su prisustvovale mnoge javne ličnosti iz sveta muzike, mode i medija kao i predstavnici poslovne elite.
MAX&Co kolekcije su moderne, živopisne i savremene. Obuhvataju široku paletu proizvoda – od otmenih haljina za svečane prilike preko veoma šik kaputa, udobne a u isto vreme trendi kombinacije za poslovnu ženu, sportskog autfita za svakodnevne prilike do elegantnih i zabavnih detalja kao što su kaiševi, nakit, šalovi, tašne, cipele itd. Brend je poznat po bogatom izboru najboljih materijalima kombinovanih u spektru živopisnih boja, printova i šara.
Nova MAX&Co prodavnica idealna je destinacijaza svaku damu koja želi italijanski modni kvalitet u kombinaciji sa vrhunskim stilom, dizajnom i glamurom.

Povezana vest:  Vakcina o trošku države sprečila bi umiranje od raka grlića materice