Bildschirmfoto 2015-12-04

Besplatna aplikacija Bečkog žurnala za 2016.

„Bečki žurnal“ je onlajn časopis namenjen svima koji žele da saznaju više o životu i događajima u austrijskoj prestonici. Od sada je ovaj onlajn časopis dostupan i kao desktop-verzija za kompjutere i besplatna aplikacija koja se može skinuti na iTunes Store-u i na Playstore-u.

Putem ove aplikacije možete se pored Šenbruna upoznati i sa ostalim bajkovitim dvorcima ovog grada ili uploviti u svet savremene umetnosti i muzike preko članka „Best of Contemporary“.

Povezana vest:  BEOGRAD TOKOM MAJA, MESECA MATEMATIKE

Osim toga moguće je pratiti modne tokove austrijske prestonice kao i otkriti gde su najbolje torte u carskom gradu. Jednim klikom ćete se naći u Simfonijskoj biblioteci Beča ili se podsetiti protekle Pesme Evrovizije, što potvrđuje da je glavni grad Austrije svetski grad muzike.

Noćobdije i ljubitelji umetnosti mogu na ovoj aplikaciji naći predloge za izlaske i kulturna dešavanja. Mesta održavanja se mogu videti na integrisanoj mapi, dok dodatne slike i video-klipovi pokazuju raznolikost ovog grada.

Povezana vest:  Zbog ogromnog interesovanja povećan kapacitet za Exitove online radionice gurua marketinga i liderstva Ričarda Bareta

Aplikacija je dostupna svima besplatno na engleskom i nemačkom jeziku.

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.wien.wienjournal
https://itunes.apple.com/de/app/wien-journal/id468079883?l=de&ls=1&mt=8