Eucerin poklon neseser HF CC Micelarna i tupferi

Vi poklanjate drugima, EUCERIN poklanja VAMA!

Svečanu prazničnu atmosferu veoma često pokvari upravo onaj deo koji bi trebalo da bude najlepši – biranje poklona. U želji da poklon bude poseban, veoma često, zaboravimo da je pravilo uspešnog poklanjanja veoma jednostavno: najbolji poklon je onaj, pre svega, prilagođen osobi kojoj poklanjamo!
Eucerin je zato pripremio praznična poklon iznenađenja koja vam daju mogućnost da među poklon neseserima, čija se ponuda razlikuje od apoteke do apoteke, izaberete onaj koji sadrži preparate koji prate želje, potrebe i navike, kako vama dragih osoba, tako i Vaše!

Povezana vest:  Inicijativa prikupljanja odeće H&M-a od sada i u Srbiji - globalna inicijativa za ponovnu upotrebu i reciklažu odeće

U Novu godinu sa…. podmlađenom i blistavom kožom!

Uz kupovinu bilo kog, vama ili dragoj osobi omiljenog, Eucerin anti-age preparata kao poklon dobijate luksuzni crveni neseser sa, takođe luksuznim, mini pakovanjima Hyaluron-Filler dnevne i noćne kreme, čija efikasnost u borbi protiv starenja je klinički dokazana i potvrđena iskustvom velikog broja korisnika.

U Novu godinu sa… osveženim i prefinjenim tenom!

Povezana vest:  Džon Travolta i Keli Preston čekaju dete

Uz kupovinu bilo kog Eucerin preparata u iznosu većem od 1500 dinara, kao poklon dolazi crveni neseser sa luksuznim pakovanjem DermatoClean Micelarnog 3u1 fluida od 125ml, pakovanjima od 7ml svetlije i tamnije nijanse Hyaluron-Filler CC krema i Eucerin® tupferima.
• Sezona Eucerin poklon iznenađenja počinje od 9.decembra i traje dok traju zalihe
• Ponuda poklon nesesera nije ista na svim prodajnim mestima
• Potražite odgovarajući neseser sa poklonom u bolje snabdevenim apotekama
• Više infomacija saznajte na sajtu www.eucerin.rs, u rubrici Kupite pametno

Povezana vest:  Počeo novogodišnji doček ispred Doma Narodne skupštine