Urucenje poklona deci iz Zavoda za vaspitanje dece i omladine

MINISTAR ALEKSANDAR VULIN I DIREKTOR COCA-COLA HELLENIC SRBIJA OTVORILI SOBU RADOSTI U ZAVODU ZA VASPITANJE DECE I OMLADINE U NIŠU

Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola Hellenic Srbija posetili su Zavod za vaspitanje dece i omladine u Nišu povodom otvaranja sobe radosti, preuređene i opremljene u sklopu novogodišnjeg Coca-Cola humanitarnog karavana. Zavod u Nišu jedna je od 10 ustanova u kojima su preuređene zajedničke prostorije za druženje, u kojima će deca moći da provode kvalitetno vreme i čitaju knjige prikupljene tokom trajanja karavana.

Povezana vest:  Mikser Vintage & Antique market u nedelju u Mikser Houseu

Tradicionalni humanitarni Coca-Cola karavan ove godine u dobrotvornoj misiji obilazi 10 gradova, okupljajući hiljade građana, desetine opština, lokalnih samouprava, škola, kulturnih institucija i poznatih ličnosti u misiji prikupljanja knjiga za decu bez roditelja.

„Veoma sam zahvalan kompaniji Coca-Cola koja je preuredila 10 soba u čak 10 domova u Srbiji i drago mi je što smo uneli radost u njihove živote uoči novogodišnjih praznika. Kompanija nam pomaže da kao društvo brinemo o deci u domovima i verujem da smo danas posetili buduće uspešne ljude, sportiste i buduće lidere“, naglasio je Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prilikom otvaranja sobe radosti u Zavodu za vaspitanje dece i omledine u Nišu.

Povezana vest:  Prijavi se za OPEN IT i otvori vrata svom uspehu!

„Novogodišnji humanitarni karavan okuplja građane Srbije i donosi nesvakidašnju radost u sve krajeve zemlje. Posebno smo ponosni što deci bez roditeljskog staranja pružamo mogućnost da borave u novom ambijentu, koji podstiče njihove sposobnosti i što nas je u ovoj ideji, svojom stručnošću i posvećenošću značajno podržalo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja,, istakao je Aleksandar Ružević, generalni direktor Coca-Cola Hellenic Srbija.

Povezana vest:  GUARANA FOAM FEST, Četvrta penušava senzacija!

Poseta Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Nišu upriličena je neposredno pre dolaska Coca-Cola karavana na Trg kralja Milana u centru grada. Štićenici doma imali su prilike da se upoznaju i druže i sa mladim YouTube zvezdama kao i finalistima X faktora koji ove godine nastupaju na karavanu. Nakon Niša, karavan dalje nastavlja svoj put ka Kragujevcu i Negotinu, a simbolično će biti završen 1. januara nove godine u Ulici otvorenog srca u Beogradu.