sergio-aguero slavlje

Aguero: Gvardiola je jedan od najboljih trenera na svetu

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero rekao je danas da nikada nije izjavio da bi voleo da ga trenira Pep Gvardiola, ali je istakao da je trener Bajerna iz Minhena jedan od najboljih na svetu. Aguero je još u oktobru u intervjuu za argentinski TyC Sport govorio o Gvardioli, a kasnije su njegove reči prenošene kao da je izjavio da bi voleo da ga u budućnosti trenira španski trener. 
Ta rečenica ponovo je počela da se pojavljuje u medijima kako su krenule spekulacije o tome gde će Gvardiola posle Bajerna, odnosno da je za nekadašnjeg trenera Barselone ozbiljno zainteresovan i Mančester siti.
-Nikada to nisam rekao. Pitali su me bih li voleo da Pep dođe u Englesku, kao što je Jirgen Klop došao u Liverpul. Ja sam odgovorio da su najbolji treneri u Engleskoj, jer je Premijer liga najjača na svetu, kao i da igrači vole da ih treniraju najbolji treneri. Nisam govorio o Pepu – rekao je Aguero za goal.com. 
Aguero je potvrdio da je Gvardiola jedan od najboljih trenera na svetu.
-Ne poznajem ga, ali po tome kako ljudi govore o njemu, po tome šta je sve osvojio… Definitivno je jedan od najboljih na svetu – rekao je Aguero.

Povezana vest:  Blater angažovao novinara u kampanji