Svadbena Magija 1

Treći sajam venčanja u Novom Sadu 30. i 31. januara

Treći sajam venčanja koji smo proteklih godina upoznali pod nazivom „Imagine your wedding“ ove godine će se održati 30. i 31. januara a nosiće ime „Svadbena Magija“. Svečani salon i galerija Macut će ove godine ugostiti manifestaciju koju, iako manjih obima, novosađani nestrpljivo čekaju kao praktično prvu u novoj kalendarskoj godini koja smelo okuplja i predstavlja karike u lancu koji čini ceremonija i proslava venčanja.

Povezana vest:  Digitalni dermoskop stigao i u Kragujevac

Da bi Magija bila još lepša i jedinstvena, Sajam venčanja, sa pažljivo izabranim izlagačima pruža priliku mladim parovima ili onim koji jos uvek sanjaju o svom idealnom venčanju da na jednom mestu vide i izaberu ono što bi njihov dan učinilo posebnim.

Izlagači na ovogodišnjem sajmu biće saloni venčanica, ateljei svečanih haljina, cvećare i dekorateri prostora, poslastičarnice, a pored odevnih i ukrasnih sadržaja, na sajmu ćete moći da pronađete fotografa i snimatelja, rezervišete restoran ili salu za proslavu venčanja, limuzinu ili ćete jednostavno biti u prilici da pronđete stručnjake da to urade za vas.

Povezana vest:  Letovanje Mišel Obame glavobolja za Belu kuću

Vaša „Svadbena Magija“ biće održana 30. i 31. januara 2016. u svečanom salonu i galeriji Macut, od 10 do 20 časova, a ulaz je, kao i prethodnih godina besplatan.