Da li ste znali da će popularni Youtube influenser Baka Prase, nastupiti 21. septembra od 18h, na platou šoping mola Ušće u Beogradu?

Pripremite se za najveću zabavu i okršaj u degustaciji omiljenih snekova influensera u kombinaciji sa Dijamant prelivima.

U okviru Legendarnog Dijamant karavana nastupili su popularni influenseri Stuberi, Yasersstain i Muđa&Ćale. Subotičani su imali priliku da se druže sa Stuberima, 31. avgusta, na Trgu cara Jovana Nenada, dok je narednog vikenda, 7. septembra na platou ispred tržnog centra Promenada u Novom Sadu nastupio Yasersstain. Muđa & Ćale su 14. septembra bili gosti Niša, na Trgu kralja Milana, a sada vas u finalu ovog legendarnog karavana čeka Baka Prase, 21. septembra, na platou šoping mola Ušće u Beogradu.

Povezana vest:  Poslednje izvođenje hit komedije: PREDSTAVA "MR BIG U BEOGRADU" PRILAGOĐENA I OSOBAMA SA OŠTEĆENIM SLUHOM

Osim sjajnog druženja sa legendama društvenih mreža, kao i brojnih poklona koji vas očekuju, u okviru karavana ćete možda otkriti nove recepte koji će vam i te kako značiti kada se sledeći put budete pitali šta jesti za doručak ili večeru. U ovom velikom izazovu glavni pomoćnik će biti Dijamant majonezi, od klasičnih do ukusa čilija, slaninice ili mladog luka, kao i prelivi Mexicana, Burger, Cezar, preliv sa renom ili senfom i Tartar sos, koji i od najjednostavnijih recepata stvaraju prave specijalitete.

Povezana vest:  Bolest Stiva Džobsa čuvana u tajnosti

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages