Nik-Vujicic--Ostanite-jaki PRESS

Nik Vujičić ponovo u Srbiji, promocija nove knjige Ostanite jaki

Čuveni motivacioni govornik Nik Vujičić ovog meseca posetiće Srbiju kako bi održao predavanja u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu i predstavio svoju novu knjigu Ostanite jaki.
Tokom prvog dana posete, u nedelju 17. aprila, Nik Vujičić će održati promociju i potpisivanje svoje knjige o vršnjačkom nasilju Ostanite jaki, koju objavljuje Vulkan izdavaštvo. Tim povodom će biti održana konferencija za medije u knjižari Vulkan u tržnom centru Ušće u Beogradu.
U ponedeljak, 18. aprila, predviđeno je predavanje za 5.000 studenata Univerziteta u Novom Sadu u novosadskoj hali Spens, a zatim i obraćanje Kragujevčanima u hali Jezero.
Poslednjeg dana, u utorak, 19. aprila, Nik Vujičić će održati predavanje zatvorenog tipa o vršnjačkom nasilju u beogradskom centru Sava. Prenos predavanja biće uživo emitovan na televiziji, kao i u školama širom Srbije. Istog dana će u Nišu u hali Čair govoriti pred više od 5.000 ljudi.

Povezana vest:  e-klubovi za žene na selu

OSTANITE JAKI

Nik je na sopstvenoj koži iskusio nasilništvo zbog toga što je „drugačiji“. Ipak, naučio je da ne treba da igra po pravilima nasilnika – a ni vi ne treba to da činite. U ovoj knjizi, Nik vam daruje strategije pomoću kojih možete da razvijete sistem za odbranu od nasilnika kako biste se nosili sa tim problemom tako što ćete postati jači, i spolja i iznutra.

Povezana vest:  Fashion Company predstavio svoje brendove na Beogradskoj nedelji mode

Saznaćete kako da:
• pretvorite izazove u sjajne prilike (da, zaista!)
• uspostavite unutrašnju sigurnost i snagu
• ustanovite snažne vrednosti koje nijedan nasilnik ne može da uzdrma
• rešite probleme sa sajber nasilnicima
• razvijete duhovnu osnovu, koja će vam pomoći da zadržite mir i ostanete snažni
• pratite i kontrolišete svoje reakcije na osećanja koja u vama izazivaju nasilnici
• pomognete drugima koji su na meti nasilnika

Povezana vest:  Obeležite ovogodišnji Dan žena kreiranjem nezaboravnih uspomena

Nasilnici žele da vas zlostavljaju. Umesto da im to dozvolite, možete da ih iskoristite da vam budu lična motivacija. Punom snagom napred i neka nasilnik guta prašinu za vama! Samo pitajte Nika – čoveka koji nema ni ruke ni noge, ali ima „neverovatno dobar život“.